Інформація для переселенців

Дата: 03.03.2022 10:06
Кількість переглядів: 338

 

 

З кожним днем до Гусятинської громади все більше прибуває внутрішньо переміщених осіб. Отож, ми зібрали усю необхідну інформацію, де переселенці можуть знайти житло, а також – як допомогти громаді та Збройним силам України.

Поселення (житло). Переселенці можуть отримати допомогу із житлом у Гусятинській селищній раді за адресою: провулок Героїв Майдану, 1, смт Гусятин, Чортківський район, Тернопільська область, 48201. Додаткова інформація за телефоном: 0992345148.

Там же вам допоможуть з продуктами, засобами гігієни та одягом.

Військовий облік. Усі чоловіки віком від 18 до 60 років, які прибули до Гусятинської громади з інших регіонів, зобов’язані зареєструватися та стати на військовий облік. Для цього необхідно звернутися у Гусятинську селищну раду (провулок Героїв Майдану, 1, смт Гусятин, Чортківський район, Тернопільська область, 48201, 1 – й поверх, з 08:00 до 17:00 год). Із собою мати паспорт та, при наявності, військовий квиток.

Оборона та захист:

1) бажаючі допомогти правоохоронця патрулювати населені пункти можуть прийти до відділення поліції №3 (м. Гусятин) Чортківського районного відділу поліції ГУНП в Тернопільській області. Запис проводиться цілодобово. Добровольці допомагатимуть силовикам нести службу на блок-постах, патрулювати вулиці, охороняти об’єкти критичної інфраструктури тощо.

Правоохоронці перед патрулюванням проводять відповідний інструктаж із заходів безпеки.

2) долучитися до лав Збройних сил України можна за адресою: відділ Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишній військовий комісаріат), смт Гусятин, вулиця Богдана Лепкого, 73. Бажано мати військовий досвід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь