14 сесія VIII скликання Гусятинської селищної ради

Дата: 11.02.2022 17:29
Кількість переглядів: 332

         

         Фото без описуФото без опису

        11 лютого 2022 року відбулася 14 сесія  VIII скликання Гусятинської селищної ради, на якій депутати розглянули питання згідно порядку денного.

           На сесії прийнято рішення про внесення змін до селищного бюджету на 2022 рік; міжбюджетні трансфери на 2022 рік. З цих питань доповідала начальник фінансового відділу Ольга Шмигельська.

         Депутати розглянути та затвердили місцеві програми:

         - про забезпечення пожежної і техногенної безпеки на території Гусятинської селищної ради територіальної громади на 2022-2024 роки;

         - про сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Гусятинської селищної ради територіальної громади на 2022 -2024 роки;

         - про протидію  організованій злочинності, корупції  та тероризму на 2022-2025 роки;

        - про розвиток Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості;

       - про запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на території громади Гусятинської селищної ради на період до 2025 року.

       Депутати прийняли рішення про включення об’єктів до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади Гусятинської селищної ради, що підлягають передачі в оренду на аукціоні; внесення змін до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади Гусятинської селищної ради, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону; затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади Гусятинської селищної ради, що підлягають державній реєстрації; затвердження акту прийому-передачі майна.

      На засіданні прийнято  звернення депутатів Гусятинської селищної ради до Державного  управління справами щодо надання дозволу на спільне з ДП «Санаторій «Збруч»» використання мінеральних вод.

     Також розглянуто депутатський запит депутата Гусятинської селищної ради Дмитра Савчука щодо здійснення відеотрансляції пленарних засідань сесій Гусятинської селищної ради.

    Традиційно багато уваги було приділено земельним питанням. Йшлося про надання дозволів та затвердження проєктів землеустрою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь