Звіт про результати громадського обговорення проєкту плану заходів на 2022-2023 роки з реалізації на території громади Гусятинської селищної ради Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

Дата: 17.01.2022 11:15
Кількість переглядів: 670

 

16 грудня 2021 року Гусятинською селищною радою було розміщено на офіційному веб-сайті у рубриці «Громадські обговорення» інформаційне повідомлення про оприлюднення проєкту плану заходів на 2022-2023 роки з реалізації на території громади Гусятинської селищної ради Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

У повідомленні про оприлюднення було зазначено, що Гусятинська селищна рада приймає зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту плану заходів протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про проведення громадського обговорення.

14 січня 2022 року оприлюднення  проєкту плану заходів на 2022-2023 роки з реалізації на території громади Гусятинської селищної ради Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року завершено.

Зауваження та пропозиції з цього питання до Гусятинської селищної ради не надходили.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь