Відбувся молитовний сніданок

Дата: 14.12.2021 14:36
Кількість переглядів: 364

   

   Молитовний сніданок є гарною традицією у більш ніж 100 країнах світу і сьогодні, 14 грудня 2021 року, він також став добрим майданчиком для духовного єднання та порозуміння, а також для підбиття підсумків року, що минає, у Гусятинській селищній раді.

     Участь у заході взяли  представники Гусятинської селищної ради, релігійних конфесій краю, депутати,   підприємці. Гостями сніданку були:Петро Савончак – Скалатський міський голова, Віталій Яцюк – Єпископ УЦХВЄ Тернопільської області, Іван Мудрий – координатор сімейного руху Тернопільщини.

     Сніданок розпочато із спільної ,  головної молитви у християнстві –«Отче Наш». 

  Під час заходу молилися за мир в Україні, буремні події на східному фронті, за   військових та їхні сім’ї,  роботу волонтерів, боротьбу з коронавірусною інфекцією COVID-19,  за освіту, науку, культуру, за українські сім'ї, дітей та молодь, за роль церкви у багатьох суспільних процесах, за спільні здобутки та досягнення, а також за майбутнє.

    «Молитовні сніданки - це гарна нагода для всіх нас об'єднатися, поспілкуватися, навести контакти й домовитися про співпрацю. Адже спілкування, яке освячене молитвою, якимось дивом виводить нашу комунікацію на якісно новий рівень. Людина починає думати не про власну вигоду, а про вигоду для інших. Молитва перетворює егоїзм на альтруїзм. Спільна молитва творить гарну атмосферу для майбутніх добрих починань та для служіння іншим.

Я дякую організаторам, нашим духовним наставникам та усім небайдужим, хто сьогодні прийшов  розділити радість спільної молитви та спілкування. І нехай у добрих справах допоможе нам Бог!», - зазначила заступник Гусятинського селищного голови Наталія Мацко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь