Інформаційне повідомлення

Дата: 13.12.2021 15:47
Кількість переглядів: 379

 

Інформаційне повідомлення

про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні об’єкта малої приватизації: нежитлового приміщення будівлі, складу – який розташований за адресою вул. Верхня Нова, 101, с.Городниця Чортківського району Тернопільської області

 

            1. Інформація про об’єкт приватизації:

Назва об’єкта: будівля, склад

Місцезнаходження об’єкта: вул. Верхня Нова., буд. 101, с.Городниця Чортківський район, Тернопільська область

Балансоутримувач: Комунальне підприємство «Благоустрій» виконавчого комітету Гусятинської селищної ради, код ЄДРПОУ: 36145729

Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача : 48201, Тернопільська обл., Чортківский р-н, смт Гусятин, вул. Цехова, 78,  (03557)  27153

Відомості про об’єкт приватизації:

Нежитлове приміщення, приміщення складу площею 1279,8 кв.м.

Відомості про земельну ділянку: площа 4,6216 га, кадастровий номер 6121681000:01:018:0016, цільове призначення – землі запасу. Форма власності – комунальна власність Гусятинської селищної ради. Сервітути та обтяження прав на земельну ділянку не зареєстровані.

            2. Інформація про аукціон

 Спосіб проведення аукціону: аукціон без умов; аукціон із зниженням стартової ціни; аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій.

            Аукціон в електронній формі буде проведено 5 січня 2022 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

            Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року №432 (зі змінами).

            Приймання та реєстрація заяв на участь в аукціоні проводиться відповідно до вимог ч.7 ст. 14 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 432 (зі змінами).

            Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні закритих цінових пропозицій.

            До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені ч.2 ст.8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

            Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовою, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.       

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески.

            У разі, якщо об’єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні з умовою, не продано, проводиться повторний аукціон зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

            У разі, якщо об’єкт приватизації не продано на повторному аукціоні зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків.           

            3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

Приватизація об’єкта малої приватизації: нежитлового приміщення будівлі, складу – який розташований за адресою вул. Верхня Нова, 101, с.Городниця Чортківського району Тернопільської області здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432, із змінами.           

      Стартова ціна об’єкта для:

аукціону без умов – 203 070,00 грн., без ПДВ;

аукціону із зниженням стартової ціни – 101 535,00  грн., без ПДВ;

аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 101 535,00 грн., без ПДВ;

Розмір гарантійного внеску для:

аукціону без умов  – 20 307,00 грн.

аукціону із зниженням стартової ціни – 10 153,50  грн.

аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 10 153,50  грн.

Крок аукціону для:

аукціону без умов – 2 030,70 грн.

аукціону із зниженням стартової ціни – 1 015,35 грн.

аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 1 015,35 грн.

            Розмір реєстраційного внеску (плата за реєстрацію заяви на участь в аукціоні) – на аукціоні з умовою, аукціоні із зниженням стартової ціни, аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій 1 200,00 грн.           

 

      4. Додаткова інформація:

Перерахування операторами електронних майданчиків реєстраційних внесків потенційних покупців та проведення переможцем аукціону розрахунків за придбаний об’єкт здійснюється за такими реквізитами (в національній валюті):

Одержувач: Гусятинська селищна рада

Рахунок: UA358999980314151905000019661

Банк одержувача: ГУК у Тернопільській області/тг смт.Гусятин/31030000

МФО: 899998

Код ЄДРПОУ: 37977599

Перерахування оператором електронного майданчика гарантійного внеску потенційного покупця здійснюється за такими реквізитами (в національній валюті): 

Одержувач: Гусятинська селищна рада

Рахунок: UA038999980314020544000019661

Банк одержувача: ГУК у Тернопільській області/тг смт.Гусятин/24060300

МФО: 899998

Код ЄДРПОУ: 37977599

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків, розміщено за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2           

            Організатор аукціону: виконавчий комітет Гусятинської селищної ради, 48201, Тернопільська обл., Гусятинський р-н, смт Гусятин, пров. Героїв Майдану, буд. 1,  03557 21528, 03557 21192

            Розмір плати за участь в електронному аукціоні, який підлягатиме внесенню учасником у разі визнання його переможцем електронного аукціону, встановлюється в договорі між Оператором електронного майданчика та учасником з урахуванням положень абз.1 п.114 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (зі змінами). Плата в електронному аукціоні вноситься переможцем електронного аукціону протягом трьох робочих днів з дня опублікування органом приватизації договору купівлі – продажу об’єкта приватизації в електронній торговій системі.           

5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення:

Дата і номер рішення органу приватизації про затвердження умов продажу об’єкта приватизації:  рішення виконавчого комітету Гусятинської селищної ради № 132 від 10.09.2021 року (протокол № 2 від 9.08.2021 року засідання аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Гусятинської селищної ради).

унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації,  в електронній торговій системі  UA-AR-P-2021-12-08-000002-1.

 

Період між аукціонами:

  • аукціон без умов – аукціон із зниженням стартової ціни: 25 (двадцять п’ять) календарних днів;
  • аукціон із зниженням стартової ціни – аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 25 (двадцять п’ять) календарних днів.

           Переможець електронного аукціону підписує протокол про результати електронного аукціону та надає його оператору електронного майданчика, через якого ним подано цінову пропозицію, протягом трьох робочих днів з дня, наступного за днем його формування електронною торговою системою.

Після проведення повної оплати за придбане майно, переможець укладає договір купівлі-продажу об’єкта приватизації з органом приватизації протягом 30 календарних днів з дня, наступного за днем формування протоколу про результати електронного аукціону.

Переможець електронного аукціону, який відмовився від підписання протоколу про результати електронного аукціону або договору купівлі-продажу, позбавляється права на участь у подальших аукціонах з продажу того самого об’єкта.

Витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу зазначеного об’єкта нерухомого майна покладаються на покупця.

Місце проведення аукціону: аукціони будуть проведені в електронній торговій системи «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор).

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір:

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь