Участь у зустрічі християнських активістів спільноти «Просімейний рух»

Дата: 02.12.2021 08:27
Кількість переглядів: 519

 

«Україна: вчора, сьогодні, завтра в умовах децентралізації» під такою назвою 30 листопада 2021 р. у єпархіальному управлінні Бучацької єпархії УГКЦ відбулася зустріч християнських активістів спільноти «Просімейний рух» із представниками територіальних громад, які знаходяться на території Бучацької єпархії, вчителями, священниками, членами громадських організацій, мирянами. У цьому заході взяв участь керуючий справами виконавчого комітету Шмокалюк Ярослав.

Владика Димитрій, єпарх Бучацький, благословив присутніх на плідну співпрацю та долучився до участі в обговоренні актуальних тематичних питань, присвячених формуванню світогляду сучасної людини: «Яку Україну хоче бачити молода людина спільно з Церквою?», «Яку Україну ми передамо нашим дітям?», «Гендерна ідеологія - загроза національній безпеці», «Люди і Церква на фоні підприємництва».

Катехит Львівської Архиєпархії п.Віра Глиняк підняла питання християнського виховання дітей та викладання основ християнської етики в школах області. Пані Віра звернулася до голів територіальних громад, представників органів місцевого самоврядування, батьків, учителів із проханням щодо сприяння і допомоги в організації викладання таких уроків. «Не мовчімо, просвічуймо населення, бо повернення до християнської моралі - рятунок нашого майбутнього!»- заохотила п. Глиняк.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь