Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації

Дата: 30.11.2021 16:42
Кількість переглядів: 150

ПРОЕКТ

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIII СКЛИКАННЯ

XІІ СЕСІЯ

Проєкт РІШЕННЯ

 

від  30   листопада 2021 року                                         №1106/01-38

 

Про визначення переліку земельних ділянок

для підготовки лотів для продажу на земельних

торгах у формі аукціону та надання дозволу

на виготовлення відповідної документації

 

     З метою ефективного та раціонального використання земель, збільшення надходжень до бюджету, відповідно до ст.ст.  12,  122, 124, 127, 134-138  Земельного кодексу України, ст.26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,    заслухавши інформацію начальника відділу земельних ресурсів та комунального майна,  беручи до уваги рекомендації постійної комісії з питань з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього  природного середовища,  Гусятинська селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Включити до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення емлі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення), комунальної власності,  для подальшого продажу земельних ділянок на земельних торгах (аукціоні), а саме: земельні ділянки  орієнтовною загальною площею 6,9  га, які розташовані  в смт. Гусятин  по вул.Б.Лепкогоо Чортківського району Тернопільської області, згідно додатків 1-3 (графічні матеріали).

2. Надати  дозвіл на виготовлення проектів  землеустрою щодо відведення зазначених земельних ділянок несільськогосподарського призначення (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості), комунальної власності, для подальшого продажу на земельних торгах (аукціоні),  земельні ділянки  орієнтовною загальною площею 6,9  га, які розташовані  в смт. Гусятин  по вул.Б.Лепкогоо Чортківського району Тернопільської області, згідно додатків 1-3 (графічні матеріали).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. 

 

Гусятинський селищний голова                          Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь