Запрошуємо на навчання кандидатів у патронатні вихователі

Дата: 15.11.2021 17:08
Кількість переглядів: 387

 

Фото без опису

 

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, готові в своїх домівках тимчасово доглядати дітей, які потребують захисту через те, що їхні батьки потрапили в скруту чи складну життєву ситуацію.

Гарантовані державою: кошти на утримання  дитини, гідна оплата праці та відрахування до пенсійного фонду,  підтримка спеціалістів, які допомагають батькам дитини долати життєві труднощі.

Вимоги до бажаючих стати патронатним вихователем:

  • позитивний досвід виховання власних дітей чи професійний досвід роботи з дітьми;
  • наявність добровільного помічника: повнолітньої особи (чоловік або дружина, син чи донька або інший член сім’ї ), яка проживає на спільній житловій площі та готова надавати допомогу патронатному вихователю у догляді дитини, влаштованою під патронат;
  • належний стан житла за місцем свого проживання та наявність однієї кімнати для розміщення влаштованих під патронат дітей.

Дізнатися більше про патронат та отримати додаткову консультацію можна зателефонувавши до сектору «Служба у справах дітей», комунальної установи "Центр надання соціальних послуг» Гусятинської селищної ради - (03557)21528, або у експертів проєкту – Володимир Вовк (067 1121931), Лариса Стрига (050 3110574).

Навчання відбуватиметься у рамках проєкту «Реформування закладів інституційного догляду та виховання дітей у Тернопільській області», що впроваджується у рамках Проєкту Міністерства соціальної політики України «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» консорціумом Оxford Policy Management (Великобританія), до складу якого входять Партнерство «Кожній дитині», Український фонд «Благополуччя дітей» та СОС Кіндердорф Інтернешнл (Австрія), за підтримки Міжнародного банку реконструкції та розвитку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь