Робота рейдової групи

Дата: 12.11.2021 15:32
Кількість переглядів: 705

         

       На виконання рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Гусятинській селищній раді  (протокол від 23.10.2021р. № 9) працювала рейдова група із представників Гусятинської селищної ради, Гусятинського  управління   Головного управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області, відділення поліції №3 (м. Гусятин) Чортківського районного відділу поліції ГУНП в Тернопільській області.  Рейдовою групою  проводились обстеження суб’єктів господарювання щодо дотримання протиепідемічних заходів та посилення карантинних обмежень, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2021р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами). 

         Проведено обстеження та надано консультації  117 суб’єктам (об’єктам) господарювання (магазини, аптеки, промислові підприємства, органи державної влади та місцевого самоврядування). Під час перевірок надано роз’яснення та рекомендації щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції та вручено інформаційні матеріали щодо проходження вакцинації, місцезнаходження пунктів щеплень та графіків їх роботи.

          Просимо усіх громадян дотримуватися соціальної дистанції, використовувати засоби індивідуального захисту в громадських місцях та в громадському транспорті. Бережіть власне здоров’я та здоров’я близьких людей!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь