Робочий візит заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації у Гусятинську громаду

Дата: 27.10.2021 12:06
Кількість переглядів: 477

       

 

      З робочим візитом у Гусятинській громаді побував заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Гайдук. Він зустрівся з керівництвом Гусятинської селищної ради, старостами сіл, керівниками структурних підрозділів, комунальних закладів, установ та підприємств Гусятинської селищної ради. Під час зустрічі обговорено питання про стан епідемічної ситуації та проведення вакцинальної кампанії проти COVID-19.

   Ігор Гайдук довів до відома присутніх інформацію про зростання рівня захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 у Тернопільській області зокрема та у країні загалом. Керівник  зазначив, що у зв’язку з ростом захворюваності на COVID-19 на території області організовано роботу 21 медзакладу  із  надання допомоги госпіталізованим хворим на COVID-19, ліжко-місця заповнені майже на 50%; спостерігається різке збільшення використання кисню в лікарнях.    

    «Єдиним ефективним способом формування імунітету до COVID-19, захистом від інфікування чи важкого перебігу хвороби, є вакцинація. Лише збільшивши кількість вакцинованих, ми зможемо запобігти COVID-19. Потрібно на місцях проводити широку інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення.» - сказав заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації.

         Головний лікар КНП «Гусятинський ЦПМСД»  Гусятинської селищної ради Кобрин Михайло інформував, що у Гусятинській громаді  щеплено 3400 осіб, що складає 33,1 % серед дорослого населення,  в тому числі  однією дозою щеплено - 956 осіб, двома дозами - 2444 особи.  Пунктом щеплень проведено 3456 вакцинацій, у центрі вакцинації населення - 2446 щеплень.

       Директор КНП «Гусятинська комунальна лікарня» Гусятинської селищної ради Дереворіз Василь повідомив, що у закладі розгорнуто 80 ліжко - місць для хворих на COVID-19. На сьогодні перебуває на лікуванні 44 пацієнти, з них 24- на концентраторах, 6 - на кисні, 1 – ШВЛ.

         Під час зустрічі дано доручення керівникам структурних підрозділів Гусятинської селищної ради, установ, підприємств, організацій незалежно від форм власності та господарювання, старостам сіл  забезпечити проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо необхідності вакцинації, виконання протиепідемічних вимог з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19,  відповідальності при порушені карантинних обмежень.

          Також заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Гайдук та   Гусятинський селищний  голова Степан Карпо ознайомилися із ходом виконання робіт щодо реалізації проєктів: «Капітальний ремонт (утеплення фасаду) Гусятинського ясла-саду «Дзвіночок» та «Капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих технологій ЗОШ І-ІІІ ступенів  смт Гусятин», середній ремонт  вулиці Богдана Лепкого в смт Гусятин.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь