Урочисте зібрання

Дата: 13.10.2021 12:54
Кількість переглядів: 1100

 

      13 жовтня 2021 року,  у переддень величного свята Покрови Пресвятої Богородиці, з нагоди 79-ої річниці утворення Української Повстанської Армії, Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва, біля могили Борцям за Волю України в смт Гусятин відбулося урочисте зібрання.

        Зібрання відбулося за участю  керівництва та працівників Гусятинської селищної ради, громадськості,  представників першого відділу Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

       Священниками різних конфесій відправлено поминальну панахиду. Хвилиною мовчання вшановано пам'ять усіх загиблих борців за волю і незалежність України.

     Традиційно захід розпочато із звучання Державного Гімну України та покладання до підніжжя символічної могили корзини квітів патріотичного забарвлення.

           До присутніх  звернувся  Гусятинський селищний голова Степан Карпо: 

 «Ми зібралися сьогодні тут, щоб віддати шану усім захисникам України повз століття та вікиПодії останнього часу змінили український народ. Ми ніколи вже не будемо такими як колись. На подвигах нинішніх Героїв виросте нове покоління, яке зробить Україну сильною. Слава Україні! Героям Слава!”.

  Також на заході виступив заступник начальника першого відділу Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Павло Ярмоленко, який привітав з Днем захисників та захисниць  України – святом, яке увібрало в себе багаті та славні традиції. Побажав незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я, високих досягнень на благо рідного краю та держави.

          З нагоди відзначення цієї події звучали патріотичні вірші  у виконанні жителя смт Гусятин Миколи Гонтара, соліста комунального закладу «Гусятинський центр культури і дозвілля» Вадима Мазура, учасників гуртка «Зоряні вітрила».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь