Про договори про міжбюджетні трансферти на 2021 рік

Дата: 23.09.2021 16:55
Кількість переглядів: 136

                                ПРОЄКТ                                                                        

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII СКЛИКАННЯ

Х  СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від  22 вересня  2021 року                                                  №873/01-38 

 

Про договори про міжбюджетні трансферти на 2021 рік

 

 

       Керуючись Бюджетним Кодексом України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, Гусятинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити договір між Хоростківською міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 31 870 гривень для часткового фінансування КНП «Гусятинський ЦПМСД» (утримання рентгенологічного кабінету – 30 000 грн., придбання запчастин – 1 870 грн.).
  2. Затвердити договір між Хоростківською міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 74 937 гривень для:

- часткового фінансування позашкільної освіти позашкільними закладами освіти Гусятинської селищної ради в сумі 71 137 грн.,

- часткового фінансування КНП «Гусятинський ЦПМСД» в сумі 3 800 (ремонт флюроографа).

  1. Затвердити договір між Копичинецькою міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на загальну суму 126 650 гривень, з них:

     51 200 грн. – на спів фінансування видатків Комунальної установи «Гусятинський інклюзивно-ресурсний центр» Гусятинської селищної ради,  

     75 450 грн. – на спів фінансування видатків КНП «Гусятинський ЦПМСД», з них: 50 500 грн. – придбання наркотичних засобів для онкохворих пацієнтів з Копичинецької громади; 24 950 грн. – забезпечення жителів с.Сухостав Копичинецької громади спеціальними засобами для догляду (Кашуба В.І. – 17 200 грн., Кушнір І.С. – 7 750 грн.).

  1. Затвердити договір між Копичинецькою міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 20 000 гривень на спів фінансування видатків КНП «Гусятинський ЦПМСД», а саме: на придбання ліків для амбулаторного лікування пацієнтів пільгових категорій за рецептами лікарів з Копичинецької громади.
  2. Затвердити додаткову угоду №1 до договору від 20 серпня 2021 року між Копичинецькою міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції).

 

  1. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Гусятинської селищної ради.

    Гусятинський селищний голова              Степан КАРПО

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь