Про стан соціального захисту населення на території Гусятинської селищної ради

Дата: 22.09.2021 12:24
Кількість переглядів: 144

ПРОЄКТ

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII СКЛИКАННЯ

Х СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

        від  22  вересня 2021 року                    №864/01-38

 

 

Про стан соціального захисту населення

на території Гусятинської селищної ради

 

 

Відповідно до повноважень, визначених ст. 25, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтями законів України «Про соціальні послуги» від 17.01.2019 р. №2671-VIII, «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю» від 01.01.2020 р. №2558-III, «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» від 31.12.2020 р. 2342-IV, заслухавши інформації директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Гусятинської селищної ради Бабій Марії, завідувача сектору «Служба у справах дітей» Гусятинської селищної ради Скопецького Ігоря щодо стану соціального захисту населення на території Гусятинської селищної ради, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді, фізкультури і спорту, Гусятинська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Інформацію директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Гусятинської селищної ради Бабій Марії, завідувача сектору «Служба у справах дітей» Гусятинської селищної ради Скопецького Ігоря взяти до відома (додається).
  2. Роботу відділу соціального захисту та охорони здоров’я Гусятинської селищної ради, КУ «Центр надання соціальних послуг» Гусятинської селищної ради, сектору «Служба у справах дітей» Гусятинської селищної ради вважати задовільною.
  3. Начальнику відділу соціального захисту та охорони здоров’я Гусятинської селищної ради Мозоль Марії:

1) забезпечити реалізацію на території Гусятинської громади державної політики у сфері соціального захисту населення;

2) активізувати проведення відповідної інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо змісту соціальних послуг та їх ефективності у вирішенні складних життєвих ситуацій.

  1. Директору КУ «Центр надання соціальних послуг» Гусятинської селищної ради Бабій Марії, завідувачу сектору «Служба у справах дітей» Гусятинської селищної ради Скопецькому Ігорю:

1) здійснювати заходи щодо вдосконалення механізму виявлення та обліку сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги і соціального обслуговування;

2) продовжувати роботу з організації своєчасної допомоги сім’ям, дітям та молоді, які опинилися у складних життєвих обставинах і перебувають під соціальним супроводом, шляхом взаємодії із структурними підрозділами Гусятинської селищної ради, закладами охорони здоров’я та правоохоронними органами.

  1. Директору КУ «Центр надання соціальних послуг» Гусятинської селищної ради Бабій Марії постійно вживати дієвих заходів щодо поліпшення рівня обслуговування одиноких непрацездатних громадян.
  2. Завідувачу сектору «Служба у справах дітей» Гусятинської селищної ради Скопецькому Ігорю:

1) регулярно проводити заходи профілактично-просвітницького характеру з дітьми, схильними до правопорушень, та сімями, які опинились у складних життєвих обставинах.

  1. Відділу соціального захисту та охорони здоров’я Гусятинської селищної ради, КУ «Центр надання соціальних послуг» Гусятинської селищної ради, сектору «Служба у справах дітей» Гусятинської селищної ради забезпечити підготовку проєкту спільної соціальної програми з підтримки громадян похилого віку, осіб із інвалідністю, сімей, дітей та молоді, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребують соціального захисту.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді, фізкультури і спорту.

Гусятинський селищний голова                                Степан КАРПО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь