Про розгляд заяв громадян Кондро В.М., Кондро П.В., Кондро О.А., Кондро О.Ф.

Дата: 20.09.2021 10:36
Кількість переглядів: 206

ПРОЕКТ

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ            ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII СКЛИКАННЯ

X СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 10 вересня  2021 року                             807/01-38

 

Про розгляд заяв громадян

Кондро В.М., Кондро П.В.,

Кондро О.А., Кондро О.Ф.

 

 

Розглянувши заяви Кондро Володимира Михайловича, Кондро Павла Володимировича, Кондро Олександри Августинівни та Кондро Ольги -Наталії Федорівни з проханням надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га.,  по вул. Січинського  в смт. Гусятин, для ведення індивідуального садівництва, з метою передачі у власність,   керуючись ст.12, 35, 38, 39, 116, 118 Земельного кодексу України, ст. 8, 16, 17, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»,  містобудівною документацією « Внесення змін до генерального плану курорту  Гусятин  Тернопільської області»  з розрахунковим періодом до 2031 року, ст. 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гусятинська селищна рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Відмовити у наданні  дозволу Кондро Володимиру Михайловичу, Кондро Павлу Володимировичу, Кондро Олександрі Августинівні та Кондро Ользі - Наталії Федорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  по вул. Січинського  в смт. Гусятин  для ведення  індивідуального садівництва у власність у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів, генерального плану населеного пункту та іншої містобудівної документації, схем землеустрою і техніко-економічних обґрунтувань використання та охорони земель адміністративно-територіальних одиниць, проектів землеустрою щодо впорядкування територій населених пунктів, затверджених у встановленому законом порядку.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. 

Гусятинський селищний голова                       Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь