Заходи до Дня фізичної культури та спорту

Дата: 10.09.2021 15:41
Кількість переглядів: 1029

 

Сьогодні, напередодні Дня фізичної культури та спорту, в приміщенні  комунального закладу «Гусятинський центр дитячої та юнацької творчості» відбулися святкові заходи за участю керівництва Гусятинської селищної ради, працівників відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, вчителів фізичної культури, спортсменів.

    Згідно Указу Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94 в Україні в другу суботу вересня відзначається День фізичної культури і спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.

    Перед присутніми виступив Гусятинський селищний голова Степан Карпо:

      «Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту – свята здорових, цілеспрямованих людей! Без сумніву, саме фізично і духовно розвинені люди завжди були опорою суспільства, його рушійною силою. Відомо, що заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості як воля, цілеспрямованість, наполегливість та благородство. Ми пишаємося вашими, шановні земляки, досягненнями. Ви достойно зарекомендували себе в змаганнях на різних рівнях, гідними перемогами здобули славу для себе та Гусятинської громади як в області, так і за її межами, з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління.

        Тож в цей святковий день щиро бажаємо  усім вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот!».

     Святкування продовжилось урочистою церемонією нагородження Грамотами Гусятинської селищної ради кращих спортсменів, ветеранів спорту, вчителів фізичної культури.

       Також з нагоди професійного свята грамотою голови Тернопільської обласної державної адміністрації нагороджено  тренера–викладача з легкої атлетики комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Гусятинської селищної ради» Шовдру Ігоря, а грамотою управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської обласної державної адміністрації вчителя  фізичної культури  загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів смт Гусятин Марцінковського Руслана.

        Вихованці Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості підготували святкову програму для учасників заходу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

 

 

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь