Нагородження кращих працівників ЦНАП

Дата: 10.09.2021 09:47
Кількість переглядів: 840

 

6 вересня 2021 року в Україні відзначали дев’яту річницю прийняття Закону України «Про адміністративні послуги» та професійне свято – День адміністратора центру надання адміністративних послуг.

Цим Законом започатковано принцип відкритості та прозорості, оперативності та своєчасності, організації доступності та зручності надання адміністративних послуг для суб’єктів звернень. На виконання Закону було розпочато створення мережі центрів надання адміністративних послуг та передбачено посаду адміністратора центру.

З нагоди свята Гусятинський селищний голова Степан Карпо вручив подяки працівникам відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гусятинської селищної ради.

«Щиро вітаємо вас з професійним святом та бажаємо подальших успіхів у розвитку системи надання адміністративних послуг. Адже саме завдяки   сумлінному та неупередженому виконанню своїх обов’язків адміністраторами ЦНАП зростає ступінь довіри громадян до влади. Ви працюєте над забезпеченням системи якісного надання адміністративних послуг, скороченням термінів та спрощенням процедур їх отримання, переведенням окремих послуг в електронний формат. Бажаємо вам особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх добрих справах» - сказав Степан Карпо.

 

Також з нагоди професійного свята грамотою голови Тернопільської обласної державної адміністрації нагороджено начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гусятинської селищної ради Наталію Гайдаш. Щиро вітаємо та бажаємо подальших успіхів!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь