від 30 серпня 2021 року № 737 ''Про здійснення виконавчим органом Гусятинської селищної ради повноважень суб`єктів державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, повноважень суб`єктів державної реєстрації юридичних осіб,

Дата: 07.09.2021 14:20
Кількість переглядів: 228

 

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII СКЛИКАННЯ

ІX СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 30 серпня 2021 року                                                № 737

 

 Про здійснення виконавчим органом 

 Гусятинської  селищної  ради повноважень  

 суб`єктів державної реєстрації речових прав

 на нерухоме майно та їх обтяжень, повноважень

 суб`єктів державної реєстрації юридичних осіб,

 фізичних осіб-підприємців, громадських формувань

 

     Відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» (зі змінами) та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, повноважень щодо державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, враховуючи частину 5 Прикінцевих та перехідних положень Закону №834-VIII, частину 6 Прикінцевих та перехідних положень Закону №835-VIII, абзац 2 частини 4 Прикінцевих та перехідних положень Закону №888-VIII та відповідні зміни, що внесені до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Гусятинська  селищна  рада

 

                                               ВИРІШИЛА:

 

1. Виконавчому органу Гусятинської селищної  ради здійснювати повноваження суб’єктів державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

2. Виконавчому органу  Гусятинської селищної  ради   здійснювати повноваження суб’єктів державної реєстрації юридичних осіб,фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань».

3. Виконавчому органу Гусятинської селищної ради, як суб’єкту державної реєстрації забезпечувати прийняття на посади державних реєстраторів осіб, які відповідають вимогам Закону №834-VIII, Закону №835-VIII та кваліфікаційним вимогам, встановленим Міністерством   Юстиції України.

 4. Виконавчому органу Гусятинської  селищної  ради вжити відповідні заходи необхідні для реалізації повноважень суб’єктів державної реєстрації прав, передбачених Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», у тому числі, щодо підключення державних реєстраторів прав до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та укладення відповідних договорів з технічним адміністратором цього реєстру та  для реалізації повноважень суб’єктів державної реєстрації прав, передбачених Законом України «Про державну реєстрацію юридичних  осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», у тому числі щодо підключення державних реєстраторів до Єдиного державного реєстру та укладання відповідних договорів  з технічним адміністратором цього реєстру.

 5. Визнати таким, що втратило чинність рішення сесії Гусятинської селищної ради від 06 травня 20216 року №186 «Про надання виконкому повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну  комісію з питань прав людини,  законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.

 

Гусятинський селищний голова                                Степан КАРПО

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь