Відвідано центр вакцинації проти COVID-19 у Гусятинській громаді

Дата: 06.08.2021 11:16
Кількість переглядів: 471

 

Щоб ознайомитися із тим, як проходить процес вакцинації у Гусятинській громаді, секретар Гусятинської селищної ради Ігор Лисак разом із заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації Ігорем Гайдуком відвідали центр вакцинації проти COVID -19, що розташований за адресою: смт Гусятин, вулиця  Наливайка,1 КЗ " Гусятинський центр культури і дозвілля".

''На жаль, бачимо, що захворюваність на COVID-19 знову починає поступово зростати. Лікарі попереджають нас про небезпеку нового штаму, який ще небезпечніший за попередні штами. Тому вакцинація — це єдиний варіант захисту від коронавірусу та вироблення колективного імунітету, — наголосив Ігор Лисак. — Проведення інформаційної та роз’яснювальної роботи з населенням щодо важливості вакцинації – це таке ж важливе завдання, як і належна організація роботи медиків, що роблять щеплення.”

За даними КНП «Гусятинський Центр первинної медико-санітарної допомоги »  всього з початку вакцинації  у Гусятинській громаді щеплено 1612 осіб.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь