Засідання місцевої комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 15.07.2021 15:23
Кількість переглядів: 404

 

 15 липня 2021 року відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Гусятинській селищній раді під головуванням Гусятинського селищного голови Степана Карпа. На засіданні  розглядались такі питання:

          1) про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Гусятинської територіальної громади та забезпечення у поточному  році пожежної та техногенної безпеки у лісах, на торфовищах, сміттєзвалищах, сільськогосподарських угіддях, у тому числі в період воскової стиглості збіжжя, під час збирання та зберігання врожаю.  З цих питань  доповідав Горошок Іван Ігорович – заступник начальника 10 державної пожежно - рятувальної частини ГУ ДСНС України у Тернопільській області, який надав оперативну інформацію щодо загибелі людей на водних об’єктах за минулий рік та з початку цього року, вказав на  причини загибелі людей на них, наголосив на необхідності  проведення роботи щодо визначення місць масового відпочинку населення на водних об'єктах. Також інформував про   заходи щодо забезпечення у 2021 році пожежної та техногенної безпеки у лісах, торфовищах та  сільськогосподарських угіддях;

 

              2) про проведення вакцинальної кампанії проти COVID-2019 доповідав Кобрин Михайло - головний лікар комунального некомерційного підприємства «ЦПМСД» Гусятинської селищної ради. Інформував присутніх про проведення  вакцинальної кампанії проти COVID-19 на території Гусятинської територіальної громади.

    З даних питань прийнято відповідні рішення, зокрема затверджено заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Гусятинської територіальної громади на 2021 рік; забезпечення  охорони  від  пожеж врожаю та  заготівлі  грубих  кормів у 2021 році.

    Також доручено старостам сіл, керівникам підприємств, установ та організацій проводити агітаційну роботу серед громадян про необхідність імунізації проти  COVID-19.

Протокол комісії

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь