Засідання місцевої комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 15.07.2021 15:23
Кількість переглядів: 412

 

 15 липня 2021 року відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Гусятинській селищній раді під головуванням Гусятинського селищного голови Степана Карпа. На засіданні  розглядались такі питання:

          1) про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Гусятинської територіальної громади та забезпечення у поточному  році пожежної та техногенної безпеки у лісах, на торфовищах, сміттєзвалищах, сільськогосподарських угіддях, у тому числі в період воскової стиглості збіжжя, під час збирання та зберігання врожаю.  З цих питань  доповідав Горошок Іван Ігорович – заступник начальника 10 державної пожежно - рятувальної частини ГУ ДСНС України у Тернопільській області, який надав оперативну інформацію щодо загибелі людей на водних об’єктах за минулий рік та з початку цього року, вказав на  причини загибелі людей на них, наголосив на необхідності  проведення роботи щодо визначення місць масового відпочинку населення на водних об'єктах. Також інформував про   заходи щодо забезпечення у 2021 році пожежної та техногенної безпеки у лісах, торфовищах та  сільськогосподарських угіддях;

 

              2) про проведення вакцинальної кампанії проти COVID-2019 доповідав Кобрин Михайло - головний лікар комунального некомерційного підприємства «ЦПМСД» Гусятинської селищної ради. Інформував присутніх про проведення  вакцинальної кампанії проти COVID-19 на території Гусятинської територіальної громади.

    З даних питань прийнято відповідні рішення, зокрема затверджено заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Гусятинської територіальної громади на 2021 рік; забезпечення  охорони  від  пожеж врожаю та  заготівлі  грубих  кормів у 2021 році.

    Також доручено старостам сіл, керівникам підприємств, установ та організацій проводити агітаційну роботу серед громадян про необхідність імунізації проти  COVID-19.

Протокол комісії

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь