від 23 червня 2021 року №93 ''Про дотримання громадського правопорядку на території Гусятинської селищної ради ''

Дата: 02.07.2021 10:04
Кількість переглядів: 187

 

             ГУСЯТИНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА     

                                              ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ        ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                       ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 23 червня 2021 року                                                                   №93

 

 Про дотримання громадського  правопорядку на території                                              Гусятинської селищної ради                                                                                                                                                              

Заслухавши  інформацію заступника начальника відділення поліції №3 смт Гусятин Чортківського РВП про стан   охорони громадського порядку на території населених пунктів Гусятинської селищної ради , з метою зміцнення законності та правопорядку на території населених пунктів Гусятинської селищної ради, попередження правопорушень, керуючись ст.38  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Законом України «Про Національну поліцію», виконавчий комітет Гусятинської селищної ради

                                      Вирішив :

1. Інформацію заступника начальника відділення поліції №3 смт Гусятин Чортківського РВП, щодо охорони громадського порядку та боротьби із злочинністю на території Гусятинської селищної ради взяти відома.

2.Дільничим відділення поліції №3 смт Гусятин Чортківського РВП:

2.1. Активізувати роботу щодо попередження, профілактики та розкриття злочинів, дотримання громадського порядку у населених пунктах Гусятинської селищної ради .Продовжити ефективне реагування на заяви, звернення громадян, установ та підприємств, вживати заходів на підвищення результативності роботи по їх вирішенню.

2.2. Забезпечувати контроль за особами, які перебувають на профілактичному обліку, зосередивши увагу на тих, які звільнилися з місць позбавлення волі. Проводити роботу із умовно достроково-звільненими та умовно засудженими в питанні виправлення і ресоціалізації, переорієнтації їх світогляду, а також проведенні індивідуальної, роз’яснювальної, правоохоронної, агітаційної роботи. При цьому особливу увагу приділити особам, які неодноразово були засуджені за тяжкі і умисні злочини.

2.3. Посилити контроль за дотриманням графіків роботи закладів торгівлі та громадського харчування . розташованих поблизу місць масового перебування молоді; проводити рейди під час дискотек та інших масових заходів у закладах культури.

2.4. Здійснювати постійний  аналіз  причин та умов скоєння правопорушень на грунті  пияцтва і наркоманії та працювати з особами, які їх вчиняють, контроль за виконанням підприємцями заборони щодо продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів. Проводити рейди з метою виявлення фактів розповсюдження фальсифікованої алкогольної продукції.  

2.6. Організовувати зустрічі з населенням, трудовими, педагогічними колективами для визначення конкретних дій щодо боротьби з порушеннями на підзвітній території та проведення профілактичної роботи. Продовжити профілактичну роботу з учнями загальноосвітніх закладів та молоддю населених пунктів громади.

2.7. Посилити взаємодію у питанні проведенні спільних з старостами старостинських округів рейдів по дотриманню правил благоустрою.

 3.Контроль за виконанням  цього рішення покласти заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктора ГУДЯ.

Гусятинський селищний голова                              Степан КАРПО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь