Святкові заходи у смт Гусятин

Дата: 30.06.2021 09:04
Кількість переглядів: 650

     

       У неділю, 27 червня 2021 року, в смт Гусятин відбулися святкові заходи, присвячені Дню Конституції України, Дню молоді, Дню селища Гусятин.

          Розпочалося святкування з чудової спортивної події – велопробігу.

    У той же час на стадіоні «Збруч» відбувалися спортивні естафети, присвячені Олімпійському дню, спортивні турніри з пляжного волейболу,  волейболу серед юнаків 2006-2007 р. н., міні-футболу.

      Команди -  переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами відділу освіти, сім’ї,  молоді та спорту Гусятинської селищної ради та комунального закладу «Дитячо - юнацька спортивна школа Гусятинської селищної ради», подарунками від Національного олімпійського комітету України (Тернопільське відділення).

   На стадіоні працювали: дитяче містечко атракціонів «Країна Дитинства», фотозона «Я люблю Гусятин»,  гастрономічний ярмарок «Гостинний Гусятин», ярмарок сувенірної продукції, розваги для дітей «Світ мрій», благодійний ярмарок у рамках Всеукраїнської акції «Серце до серця».

   На центральній площі було розміщено фотоекспозицію «Історія Гусятина крізь призму об’єктива», тут відбувся концерт дитячого духового оркестру комунального закладу «Гусятинська мистецька школа».

     На базі спортивно-технічного комплексу (кордодром) проходило спортивно-технічне шоу.

  Урочиста хода, за участю органів місцевого самоврядування та громадськості, прямувала від центральної площі до стадіону "Збруч", де відбулися  офіційна частина свята та концерт.

   Із вітальним словом до присутніх звернулися голова Чортківської районної ради  Марія Чупрій, Гусятинський селищний голова  Степан Карпо. Священнослужителі селища благословили містечко на добро, злагоду та достаток. Гусятинський  селищний голова виразив слова вдячності воїнам АТО/ООС за проявлену особисту мужність, стійкість та рішучість, виявлені при виконанні військового обов’язку під час захисту незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. Також було вручено подяки жителям громади за сумлінну працю, активну участь у громадському житті, особистий внесок у розвиток  селища Гусятин.

У святковому концерті взяли участь солісти Гусятинського центру культури і дозвілля, вокальні ансамблі «Росинка» та «Дежавю», хореографічний колектив «Надзбручаночка», драматичний гурток "Сузір'я", колективи та окремі виконавці Гусятинської мистецької школи - вокальний ансамбль "Перлина", вокальний ансамбль "Гармонія" , вокальне тріо "Джерело", ансамбль народної музики "Барви",  учасники хореографічного колективу "Фантазія", вокального гуртка "Настрій" та солісти Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості.

Також на святкуванні виступили солістка Гусятинського фахового коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя та вокальний дует.

До концерту долучилися учасники художньої самодіяльності із сіл Личківці, Кривеньке, Постолівка, Самолусківці, Сидорів, Городниця.

Продовжив концертну програму український кавер гурт "Bugs & Bunny", святкова дискотека проходила за участю кавер гурту "LaJam".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису          Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису    Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь