До уваги суб’єктів господарювання!

Дата: 17.06.2021 16:47
Кількість переглядів: 505

   

  Вводиться заборона руху по автомобільних дорогах місцевого значення вантажних транспортних засобів у денний час доби при перевищенні температури повітря +28°С. Обмеження діють з   10.00 години до 22.00 години автотранспортних засобів з навантаженням на вісь понад 7 т або  фактичною масою понад 24 т.

   Режим тимчасового обмеження руху деяких видів вантажних транспортних засобів у спекотну пору доби запроваджується  відповідно до законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги», постанов Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 р. № 1306 «Про Правила дорожнього руху», від 27 червня 2007 р. № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування», листа Державного агентства автомобільних доріг України від 18.05.2021 № 1478/1/09-02/11, розпоряджень голови обласної державної адміністрації від 11 червня 2021 року № 371/01.02-01 «Про обмеження руху великовагового автомобільного транспорту», голови Чортківської районної державної адміністрації від 15.06.2021 року №159/01-1 з даного питання та з метою збереження дорожнього покриття і підвищення рівня безпеки дорожнього руху.

 У зв’язку з цим, необхідне обов’язкове погодження маршруту уповноваженими органами та одержання дозволу на рух, при використанні великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів.

 Обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, які здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також на транспорт, що задіяний на запобіганні або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь