Пошук

від 27 травня 2021 року № 584 ''Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки не сільськогосподарського призначення комунальної власності для продажу земельної ділянки на земельних торгах ''

Дата: 14.06.2021 10:05
Кількість переглядів: 428

 

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ            ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII СКЛИКАННЯ

VI СЕСІЯ

 

 РІШЕННЯ

 

 

       від 27 травня  2021 року                                                                           № 584

 

Про надання  дозволу на виготовлення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

не сільськогосподарського призначення  комунальної

власності  для продажу земельної ділянки на земельних торгах

 

     З метою ефективного та раціонального використання земель, збільшення надходжень до бюджету, відповідно до ст.ст.  12, 20, 22, 122, 124, 127, 134-138  Земельного кодексу України, ст.26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши інформацію начальника відділу земельних ресурсів та комунального майна,  беручи до уваги рекомендації постійної комісії з питань з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього  природного середовища,  Гусятинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Включити  в Перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу на земельних торгах (аукціоні), земельну ділянку, орієнтовною площею 0,20 га, яка розташована в смт. Гусятин по вул. Привокзальна.

2. Надати  дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки не сільськогосподарського призначення  комунальної власності  для продажу земельної ділянки на земельних торгах орієнтовною площею 0,20 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована  в смт. Гусятин  по вул. Привокзальна, згідно графічних матеріалів.

3. Відповідно до п.5 ст. 135, п.5 ст. 136 Земельного кодексу України фінансування підготовки лоту до продажу на земельних торгах та проведення земельних торгів здійснити без використання бюджетних коштів, за рахунок коштів виконавця земельних торгів, на підставі договору про підготовку лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону між Організатором торгів та Виконавцем земельних торгів з наступним відшкодуванням витрат Виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачуються покупцем лота.

4. Доручити селищному голові Карпу С.О. укласти Договір із Виконавцем земельних торгів про підготовку лоту та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону.

5. Виконавчому комітету сільської ради забезпечити подання на затвердження сесією сільської ради погодженої в установленому порядку відповідної документації.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. 

 

Гусятинський селищний голова                                            Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь