Засідання виконавчого комітету Гусятинської селищної ради

Дата: 27.05.2021 12:55
Кількість переглядів: 798

Фото без опису

     27 травня 2021 року відбулося засідання  виконавчого комітету Гусятинської селищної ради.

      На розгляд членів виконкому винесено погодження проєктів  рішень  про підготовку установ та підприємств Гусятинської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період; встановлення пріорітету фізичній особі – підприємцю на місце розташування спеціальної споруди (рекламного щита) по вулиці Б.Лепкого у смт Гусятин.

    Також прийнято рішення про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей на території Гусятинської селищної ради у 2021 році;             ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів; надання дозволів на укладення договорів дарування житлового будинку, квартири та земельної ділянки неповнолітнім особам; клопотання про присвоєння почесного звання «Мати – героїня».

   На засіданні прийнято  рішення про надання матеріальної допомоги на відшкодування вартості проїзду хворій з хронічною нирковою недостатністю за рахунок коштів селищного бюджету на 2021 рік.

 Членами виконавчого комітету прийнято рішення про затвердження заходів щодо святкування Дня Конституції, Дня молоді, Дня селища; складу громадської комісії з житлових питань;  актів обстеження зелених насаджень, які підлягають видаленню;  складу комісії по присвоєнню адресних номерів; плану заходів щодо складання прогнозу селищного бюджету на 2022-2024 роки, складання проєкту селищного бюджету на 2022 рік, організації виконання селищного бюджету на 2022 рік та організації роботи з підготовки річної звітності про виконання селищного бюджету за 2021 рік.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь