Пошук

від 27 квітня 2021 року № 504 ''Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації''

Дата: 11.05.2021 15:48
Кількість переглядів: 466

 

 

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ            ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII  СКЛИКАННЯ

V СЕСІЯ

 

 РІШЕННЯ

 

 

       від 27 квітня 2021 року                                                                                    504

 

Про визначення переліку земельних ділянок

для підготовки лотів для продажу на

земельних торгах у формі аукціону та

надання дозволу на виготовлення

відповідної документації

 

     З метою ефективного та раціонального використання земель, збільшення надходжень до бюджету, відповідно до ст. ст.  12, 20, 22, 122, 124, 127, 134-138  Земельного кодексу України, ст.26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,    заслухавши інформацію начальника відділу земельних ресурсів та комунального майна,  беручи до уваги рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього  природного середовища,  Гусятинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Включити до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення комунальної власності,  для подальшого продажу земельної ділянки на земельних торгах (аукціоні) земельну ділянку площею 6,6722 га, для будівництва і обслуговування санаторно-оздоровчих закладів, кадастровий номер 6121655100:02:001:0396, яка розташована  в смт. Гусятин  по вул. Дружби Народів, Тернопільської області.

2. Надати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) несільськогосподарського призначення, комунальної власності, для подальшого продажу права власності на земельних торгах, площею 6,6722 га, для будівництва і обслуговування санаторно-оздоровчих закладів, кадастровий номер 6121655100:02:001:0396, яка розташована  в смт. Гусятин  по вул.Дружби Народів, Тернопільської області.

         3. Надати дозвіл на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Дружби Народів в смт. Гусятин,  площею  6,6722 га. (кадастровий номер   6121655100:02:001:0396), для будівництва і обслуговування санаторно-оздоровчих закладів.

 

4. Відповідно до п.5 ст. 135, п.5 ст. 136 Земельного кодексу України фінансування підготовки лоту до продажу на земельних торгах та проведення земельних торгів здійснити без використання бюджетних коштів, за рахунок коштів виконавця земельних торгів, на підставі договору про підготовку лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону між Організатором торгів та Виконавцем земельних торгів з наступним відшкодуванням витрат Виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачуються покупцем лота.

5. Доручити селищному голові Карпу С.О. укласти Договір із Виконавцем земельних торгів про підготовку лоту та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону.

6. Виконавчому комітету селищної ради забезпечити подання на затвердження сесії селищної ради погодженої в установленому порядку відповідної документації.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. 

 

 

Гусятинський селищний голова                        Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь