Оперативна інформація щодо кількості хворих на COVID-19

Дата: 15.04.2021 11:02
Кількість переглядів: 1164

 

Фото без опису

За інформацією ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України» за 14.04.2021 року у Гусятинській громаді зареєстровано 6 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19, з них у смт Гусятин-2 (1 – дитина), с.Вільхівчик-1, с.Постолівка-2, Городниця-1.

За інформацією КНП «Гусятинський ЦПМСД» Гусятинської селищної ради серед населення Гусятинської громади за 14.04.2021 року проведено 108 обстежень методом ПЛР та 73 експрес-тест на антиген SARS-COV – 2, провакциновано  190 осіб.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Гусятинська комунальна лікарня» Гусятинської селищної ради станом на 14 квітня 2021 року з Гусятинської громади перебуває на стаціонарному лікуванні з коронавірусною хворобою 30 пацієнтів, з них 12 чоловік - на кисневому концентраторі, 9 – на кисневій масці. За останню добу у медичний заклад поступило 4 нових пацієнти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь