Відбулась четверта сесія Гусятинської селищної ради

Дата: 07.04.2021 17:14
Кількість переглядів: 685

 

Під головуванням  Гусятинського селищного голови Степана Карпа відбулось пленарне засідання чергової  четвертої  сесії селищної ради, у якому взяли участь 24  обранці. Більше двох десятків питань розглянути депутати на цьому засіданні.

Депутати прийняли рішення з фінансових питань – внесли зміни до селищного бюджету на 2021 рік та затвердили міжбюджетні трансфери на 2021 рік.

Депутати також внесли зміни до попередніх рішень, до положень про виконавчі органи селищної ради, до структур апарату, виконавчих органів селищної ради та комунального закладу «Гусятинський центр культури і дозвілля» Гусятинської селищної ради.

Із метою реалізації на території Гусятинської селищної ради повноважень у сфері соціального захисту населення та охорони здоров’я прийнято рішення про створення віділу соціального захисту та охорони здоров’я населення й затвердження Положення про його діяльність.

Також депутати розглянули багато земельних питань, зокрема про передачу у власність земельних ділянок, затвердження та надання дозволів на виготовлення технічної документації та проєктів із  землеустрою.

Депутатами затверджено ставки орендної плати за землю комунальної власності територіальної громади Гусятинської селищної ради. Проєкт цього регуляторного акта був розміщений на інформаційному стенді Гусятинської селищної ради та на офіційному веб-сайті Гусятинської селищної ради відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

 Кілька питань було присвячено комунальному майну громади.

Депутатами розглянуто ряд питань у сфері освіти - затверджено Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Гусятинської селищної ради та Типову форму контракту з керівником закладу загальної середньої освіти; план оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради.

На засіданні прийнято рішення про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Благоустрій»  виконавчого комітету Гусятинської селищної ради та затверджено його у новій редакції.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

          

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь