Внесено зміни до розпорядження Гусятинського селищного голови від 30 березня 2021 року №42-од «Про скликання 4 сесії VIII скликання Гусятинської селищної ради»

Дата: 06.04.2021 09:34
Кількість переглядів: 623

 

Відповідно до статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 „Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (із змінами), керуючись протоколом позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Гусятинській селищній раді від 01 квітня 2021 року №2, з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, внесено зміни до розпорядження Гусятинського селищного голови від 30 березня 2021 року №42-од «Про скликання 4 сесії VIII скликання Гусятинської селищної ради», а саме: доповнено його такими  пунктами:

«3.Головному лікарю КНП «Гусятинський ЦПМСД» Кобрину Михайлу 7 квітня 2021 року, у день проведення четвертої сесії 8 скликання забезпечити здійснення таких заходів:

1) організувати проведення температурного скринінгу осіб при вході в приміщення адмінбудинку Гусятинської селищної ради. У випадку виявлення особи з підвищеною температурою та іншими ознаками ГРВІ не допускати таких осіб у приміщення адмінбудинку Гусятинської селищної ради. За необхідності організувати надання необхідної медичної допомоги;

2) забезпечити чергування кваліфікованих медичних працівників у приміщенні малого залу Гусятинської селищної ради.

4. Розмістити у приміщенні адмінбудинку Гусятинської селищної ради необхідні дезинфікуючі засоби.

5. До приміщення великого залу Гусятинської селищної ради допускати лише депутатів і працівників виконавчого апарату Гусятинської селищної ради, запрошених осіб. 

6. Допуск до великого залу Гусятинської селищної ради представників засобів масової інформації та інших осіб здійснювати за умови їх попередньої реєстрації у виконавчому апараті Гусятинської селищної ради.

7. У зв’язку з реалізацією заходів щодо запобігання поширенню інфекції  COVID-19 обмежити відвідування громадянами четвертої сесії 8 скликання Гусятинської селищної ради 7 квітня 2021 року.

8. З метою мінімізації ризиків поширення інфекційного захворювання COVID-19 депутатам Гусятинської селищної  ради, працівникам виконавчого апарату Гусятинської селищної ради та особам, які братимуть участь у підготовці і проведенні пленарного засідання Гусятинської селищної ради, дотримуватись усіх норм та правил протиепідемічних заходів.».

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь