Внесено зміни до розпорядження Гусятинського селищного голови від 30 березня 2021 року №42-од «Про скликання 4 сесії VIII скликання Гусятинської селищної ради»

Дата: 06.04.2021 09:34
Кількість переглядів: 723

 

Відповідно до статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 „Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (із змінами), керуючись протоколом позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Гусятинській селищній раді від 01 квітня 2021 року №2, з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, внесено зміни до розпорядження Гусятинського селищного голови від 30 березня 2021 року №42-од «Про скликання 4 сесії VIII скликання Гусятинської селищної ради», а саме: доповнено його такими  пунктами:

«3.Головному лікарю КНП «Гусятинський ЦПМСД» Кобрину Михайлу 7 квітня 2021 року, у день проведення четвертої сесії 8 скликання забезпечити здійснення таких заходів:

1) організувати проведення температурного скринінгу осіб при вході в приміщення адмінбудинку Гусятинської селищної ради. У випадку виявлення особи з підвищеною температурою та іншими ознаками ГРВІ не допускати таких осіб у приміщення адмінбудинку Гусятинської селищної ради. За необхідності організувати надання необхідної медичної допомоги;

2) забезпечити чергування кваліфікованих медичних працівників у приміщенні малого залу Гусятинської селищної ради.

4. Розмістити у приміщенні адмінбудинку Гусятинської селищної ради необхідні дезинфікуючі засоби.

5. До приміщення великого залу Гусятинської селищної ради допускати лише депутатів і працівників виконавчого апарату Гусятинської селищної ради, запрошених осіб. 

6. Допуск до великого залу Гусятинської селищної ради представників засобів масової інформації та інших осіб здійснювати за умови їх попередньої реєстрації у виконавчому апараті Гусятинської селищної ради.

7. У зв’язку з реалізацією заходів щодо запобігання поширенню інфекції  COVID-19 обмежити відвідування громадянами четвертої сесії 8 скликання Гусятинської селищної ради 7 квітня 2021 року.

8. З метою мінімізації ризиків поширення інфекційного захворювання COVID-19 депутатам Гусятинської селищної  ради, працівникам виконавчого апарату Гусятинської селищної ради та особам, які братимуть участь у підготовці і проведенні пленарного засідання Гусятинської селищної ради, дотримуватись усіх норм та правил протиепідемічних заходів.».

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь