Всеукраїнська акція «Серце до Серця»

Дата: 02.04.2021 14:10
Кількість переглядів: 573

      

Традиційно навесні, упродовж трьох тижнів, по всій Україні проходитиме 16 Всеукраїнська акція «Серце до Серця» – «Здорові немовлята!»».  Програмою організації та проведення передбачено здійснити закупівлю неонатального медичного обладнання для дитячих лікарень України. Головна мета – донести до населення інформацію про суспільний збір коштів та заохочення взяти участь в Акції. 

Цьогорічна акція пройде під гаслом «Здорові немовлята» і буде присвячена збору коштів для закупівлі обладнання для дітей з вадами серця. За кошти, які будуть зібрані у Тернопільській області, закуплять сучасне медичне обладнання для Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні. Лікарня отримає обладнання для неонатального центру, зокрема відділення для недоношених новонароджених дітей та відділення інтенсивної терапії новонароджених.

Благодійна акція «Серце до серця» є некомерційним і неполітичним соціальним проєктом. Тому участь у акції – допомога кожній дитині відновити здоров’я та повноцінно радіти життю.

У зв’язку з цим, видано розпорядження Гусятинського селищного голови від 30.03.2021 р. №43-од «Про підготовку та проведення у Гусятинській територіальній громаді Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», відповідно до якого  з 1 квітня по 30 вересня 2021 року у Гусятинській територіальній громаді  буде  проходити акція «Серце до серця – 2021», з урахуванням всіх вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Просимо керівників установ, підприємств, організацій незалежно від форм власності та господарювання, громадян долучитись до благодійної  акції «Серце до серця».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь