Засідання виконавчого комітету Гусятинської селищної ради

Дата: 31.03.2021 12:32
Кількість переглядів: 748

 

31 березня 2021 року відбулося засідання  виконавчого комітету Гусятинської селищної ради під керівництвом заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Михайла Гудза.

На розгляд членів виконкому винесено погодження проєктів  рішень  про роботу з дітьми пільгових категорій в освітніх закладах Гусятинської територіальної громади, оптимізацію мережі загальних закладів середньої освіти.

Також прийнято рішення про затвердження складу комісій:

         - з питань захисту прав дітей, охорони материнства і дитинства при виконавчому комітеті;

         - з питань стану зелених насаджень, які підлягають видаленню;

         - по перевірці фактів проживання без реєстрації або не проживання за зареєстрованою адресою на території Гусятинської територіальної громади;

         - по профілактиці правопорушень серед неповнолітніх при виконавчому комітеті Гусятинської селищної ради;

         - кількісний і персональний склад органу приватизації

На засіданні прийнято відповідні рішення про надання матеріальних допомог на відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю та одноразову допомогу  дитині, позбавленої батьківського піклування, після досягненням 18- річного віку; про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування ; надання дозвілу на дарування частки квартири.

Розглянуто заяву голови Гусятинської добровільної громадської організації ‘’Спілка Чорнобиль’’ та прийнято рішення про виділення матеріальної допомоги учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС 1-2-3 категорії.

В ході засідання погоджено 2 заяви на присвоєння   адресного номера  гаражу,2 заяви - на присвоєння адресного номера земельній ділянці.

Також розглянуто рішення про затвердження Програми культурно-мистецького дійства.

Членами виконавчого комітету прийнято рішення про затвердження заходів щодо проведення  благоустрою у населених пунктах громади, надання  дозволу КП ‘’Благоустрій’’ на підключення лінії вуличного освітлення по вулиці Підгора в селі Личківці. калькуляції на надання послуг

КП «Водоканал-сервіс».

Прийнято рішення щодо затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню; перелік місць в смт Гусятин для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності; плану роботи виконавчого комітету на II квартал 2021 року.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь