Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності під польовими дорогами на території Гусятинської селищної  ради

Дата: 26.03.2021 14:44
Кількість переглядів: 292

проект

УКРАЇНА

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Гусятинського району    Тернопільської області

 

                                            VIII СКЛИКАННЯ

ІV СЕСІЯ

РІШЕННЯ

від  23березня   2021 року                                     № 400/01-38

Про надання дозволу на розроблення технічної

документації із землеустрою щодо інвентаризації

земельних ділянок комунальної власності під польовими

дорогами на території Гусятинської селищної  ради

 

           Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12,79-1,83,122,186 Земельним кодексом України, ст.35, 57 Закону України «Про землеустрій», ст. 21 закону України «Про державний земельний кадастр», Порядком проведення інвентаризації земель, затвердженим Постановою кабінету Міністрів від 05.06.2019 №476,  розглянувши пропозицію постійної комісії  з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, з метою забезпечення ведення Державного земельного кадастру, здійснення контролю за використанням та охороною земель комунальної власності та визначення якісного стану земельної ділянки, її меж, розміру, складу угідь, селищна  рада вирішила:  

 

1. Надати дозвіл на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності під польовими дорогами, розташованими у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив) орієнтовною загальною площею 183,50 га, які знаходяться на території Гусятинської селищної ради, з метою передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, згідно додатку.

2. Уповноважити Гусятинського селищного голову   укласти договір з землевпорядною організацією, яка відповідно до вимог ст. 26 закону України «Про землеустрій», має право виконувати роботи з розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель.

3.Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель подати на затвердження на сесію Гусятинської селищної ради. 

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (голова постійної комісії Байдак С.І.).

  Гусятинський  селищний голова                         Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь