Про посилення протиепідемічних заходів

Дата: 16.03.2021 15:35
Кількість переглядів: 1350

 

На Тернопільщині ускладнилася ситуація щодо захворюваності на COVID-19. Летальні випадки почали фіксувати у людей віком 40-50 років, які не мають супутніх захворювань. Найбільше випадків інфікування на коронавірус зареєстровано серед осіб працездатного населення - 30-65 років.

У зв’язку з цим, в області посилено протиепідемічні заходи. Таке рішення прийняла регіональна комісія з питань ТЕБ та НС на своєму засіданні  11 березня 2021 року, а саме:

 установам, підприємствам, організаціям незалежно від форм власності та господарювання забезпечити:

 1)виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”  (із змінами);

2)проведення на робочих місцях температурного скринінгу працівників та здійснення контролю за їх фізичним станом, при необхідності надавати можливість дистанційної роботи працівникам.

У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації на території області додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів помаранчевого рівня заборонено:

- приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності, у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, дитячих кімнатах;

- проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів;

- діяльність закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) з організацією дозвілля, у тому числі проведення святкових заходів, банкетів, майстер-класів, публічних подій тощо, в яких не забезпечено можливість обмежити кількість присутніх у залі до 20 осіб з розрахунку одна особа на 5 кв. метрів приміщення.

 

Усіх жителів Гусятинської громади просимо дотримуватися карантинних заходів та самоізоляції, дбати про особисту гігієну, користуватись індивідуальними засобами захисту (маски, антисептики, тощо) та по можливості залишатися вдома, щоб уникнути контакту з іншими людьми.

Будь ласка, не ставтеся легковажно до власного здоров`я та не наражайте себе та своїх близьких на небезпеку. Вчасно виявлена хвороба дозволяє виграти час у боротьбі з пандемією та зберегти тисячі життів. Тому будьте свідомі і відповідальні. У разі навіть найменшої підозри не відкладайте звернення до медичного закладу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь