Пошук

від 02 березня 2021 року № 282 ''Про затвердження актів приймання – передачі основних засобів, необоротних матеріальних активів, малоцінних нематеріальних та швидкозношуваних предметів та передачу комунального майна в оперативне управління відділу ку

Дата: 12.03.2021 10:33
Кількість переглядів: 592

п

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ    ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII  СКЛИКАННЯ

IIІ.    СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 02 березня 2021 року                                                            № 282

 

Про затвердження актів приймання – передачі

основних засобів, необоротних матеріальних

активів, малоцінних нематеріальних та

швидкозношуваних предметів та передачу

комунального майна в оперативне

управління відділу культури і туризму Гусятинської селищної ради

 

  Відповідно до рішення Гусятинської районної ради «Про надання згоди на передачу майна» від 05 листопада 2020 року №639, рішення Чортківської районної ради «Питання спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Чортківського району» від 19 листопада 2020 року №697, рішення Гусятинської селищної ради «Про надання згоди на прийняття майна в комунальну власність територіальної громади Гусятинської селищної ради» від 01 грудня 2020 року №18, рішення Гусятинської селищної ради «Про надання згоди на прийняття майна в комунальну власність територіальної громади Гусятинської селищної ради» від 01 грудня 2020 року №19, до статей 19, 140, 142, 143 Конституції України, статей 133, 137, 139 Господарського кодексу України, до статей 190, 316, 319, 327, 328 Цивільного кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», керуючись статтями 16, 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гусятинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити акт приймання-передачі основних засобів, необоротних матеріальних активів, малоцінних нематеріальних та швидкозношуваних предметів з балансу відділу культури та зв’язків з громадськістю Гусятинської районної державної адміністрації на баланс територіальної громади Гусятинської селищної ради від 27 січня 2021 року (додається на 9 арк.).
  2. Затвердити акт приймання-передачі основних засобів, необоротних матеріальних активів, малоцінних нематеріальних та швидкозношуваних предметів бібліотеки філії с. Личківці з балансу відділу культури та зв’язків з громадськістю Гусятинської райдержадміністрації на баланс територіальної громади Гусятинської селищної ради від 28 січня 2021 року (додається на 3 арк.).
  3. Затвердити акт № 29 приймання-передачі майна бібліотеки-філії с. Коцюбинчики від 20 січня 2021 року (додається на 2 арк.).
  4. Затвердити акт № 30 приймання-передачі майна бібліотеки-філії с. Кривеньке від 20 січня 2021 року (додається на 2 арк.).
  5. Затвердити акт приймання – передачі основних засобів, необоротних матеріальних активів, малоцінних нематеріальних та швидкозношуваних предметів з балансу відділу культури та зв’язків з громадськістю Гусятинської районної державної адміністрації на баланс територіальної громади Гусятинської селищної ради від 28 січня 2021 року (додається на 3 арк.).
  6.  Передане майно в комунальну власність територіальної громади Гусятинської селищної ради, згідно актів приймання-передачі визначене в пунктах 1-5 даного рішення, передати в оперативне управління відділу культури і туризму Гусятинської селищної ради.
  7. Відділу культури і туризму Гусятинської селищної ради відобразити передачу комунального майна в даних бухгалтерського обліку та забезпечити ефективне, раціональне, цільове використання та збереження переданого майна.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.

Гусятинський селищний голова                                 Степан КАРПО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь