Перше засідання 3 сесії VIII скликання Гусятинської селищної ради

Дата: 02.03.2021 15:26
Кількість переглядів: 543

 

2 березня 2021 року відбулося перше засідання 3 сесії  VIII скликання Гусятинської селищної ради, на якому депутати розглянули питання згідно порядку денного.

 

   Депутати прийняли рішення про внесення змін до селищного бюджету на 2021 рік та про міжбюджетні трансферти на 2021 рік. З цього питання доповідала Шмигельська Ольга, начальник фінансового відділу Гусятинської селищної ради.

 

  На сесії затверджено ряд програм:

         - Програму з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаним з наданням медичної допомоги у КНП «Гусятинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Гусятинської селищної ради на 2021 рік;

        -  Програму розвитку і підтримки КНП «Гусятинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Гусятинської селищної ради, покращення надання первинної медико-санітарної допомоги, матеріально-технічної бази закладів та оснащення сучасним медичним обладнанням на 2021 рік;

          - Програму боротьби з онкологічними захворюваннями КНП «Гусятинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Гусятинської селищної ради на 2021 рік;

          - Програму імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2021 рік;

          - Програму розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Гусятинської селищної ради на 2021-2022 роки.

          Також депутатами прийнято рішення про затвердження Положення про платні послуги комунальних закладів «Гусятинський краєзнавчий музей», «Гусятинська публічна бібліотека», «Гусятинський центр культури і дозвілля».

         На засіданні прийнято  звернення депутатів Гусятинської селищної ради стосовно відновлення прямого  залізничного пасажирського сполучення «Київ – Городок (станція Вікторія) – Гусятин».

          Традиційно багато уваги було приділено земельним питанням. Йшлося про надання дозволів та затвердження проектів землеустрою, виготовлення технічної документації із  землеустрою щодо інвентаризації земель.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь