Пошук

Про договори про міжбюджетні трансферти на 2021 рік

Дата: 26.02.2021 10:37
Кількість переглядів: 301

ПРОЕКТ

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII СКЛИКАННЯ

ІІI  СЕСІЯ

ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 24 лютого   2021 року                                                                № 345/01-38

 

Про договори про міжбюджетні трансферти на 2021 рік

 

 

       Керуючись Бюджетним Кодексом України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, Гусятинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити договір між Гусятинською селищною радою та Тернопільською обласною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції з селищного бюджету обласному) на суму 800 000 гривень на співфінансування 40 % придбання шкільного автобуса.
  2. Затвердити договір між Васильковецькою сільською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання дотації з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров`я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету) на суму 200 000 гривень на оплату комунальних послуг та енергоносіїв вторинної медицини.
  3. Затвердити договір між Васильковецькою сільською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 144 200 гривень на спів фінансування видатків КНП «Гусятинський ЦПМСД», з них: 110 000 грн. – покриття енергоносіїв на первинну ланку медицини Васильковецької сільської ради, 34 200 грн. – спів фінансування інклюзивно-ресерсного центру.
  1. Затвердити договір між Хоростківською міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 20 613 гривень для часткового фінансування КНП «Гусятинський ЦПМСД» (утримання рентгенологічного кабінету).
  2. Затвердити договір між Хоростківською міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) для часткового фінансування КНП «Гусятинський ЦПМСД» в сумі 30 000, з них: 3 631 грн. – технічне обслуговування автомобіля Renault DASTER Хоростківської громади, 4 379 грн. – виплата та доставка пенсій, призначених на пільгових умовах, Хоростківської громади, 22 000 грн. – придбання дистилятора, сухо жарової шафи у Хоростків.
  3. Затвердити договір між Копичинецькою міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на загальну суму 161 000 гривень, з них:

     35 000 грн. – на спів фінансування видатків Комунальної архівної установи «Трудовий архів Гусятинської селищної ради»,  

     126 000 грн. – на спів фінансування видатків КНП «Гусятинський ЦПМСД», з них: 70 000 грн. – оплата комунальних послуг та енергоносіїв для амбулаторій сімейної медицини Копичинецької міської ради, 25 000 грн. – придбання ліків, наркотичних засобів і ін.ліків для онкохворих пацієнтів з Копичинецької громади, 16 000 грн. – придбання зимових шин для автомобілів швидкої допомоги для амбулаторій перв.мед.допомоги Renault DASTER с.Яблунів та с.Оришківці, 15 000 грн. – ліки для амбулаторного лікування пацієнтів пільгових категорій за рецептами лікарів з Копичинецької громади.

  1. Доручити селищному голові підписати вищезазначені договори.
  2. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Гусятинської селищної ради.

    Гусятинський селищний голова                                                   Степан КАРПО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь