Садочок «Дзвіночок» став переможцем у конкурсі проектів фінансування ДФРР

Дата: 19.02.2021 19:20
Кількість переглядів: 668

 

Не є таємницею, що сьогодні у світі триває активна боротьба за енергоресурси, а усі цивілізовані країни приділяють особливу увагу їх економії. В українських реаліях постійного зростання цін на енерговитрати, питання енергозбереження є дуже актуальним. Заощадження ресурсів у ці непрості часи, повинно стати пріоритетом для усіх: нашої країни, нашого селища, нашої громади. За таких умов, забезпечення теплового режиму у освітніх закладах - це насамперед, здоров’я дітей і персоналу, який там працює, достойні, прийнятні умови праці.

Приємною новиною для усіх жителів громади стало рішення про перемогу проєкту, розрахованого на 2021-2022 рр.: «Капітальний ремонт (утеплення фасаду) Гусятинського ясла-саду «Дзвіночок» по вул. Шевченка, 35 у смт. Гусятин, Чортківського району, Тернопільської області» на загальну суму - 9590,015 тис. грн. Необхідні кошти, а саме: 5754,009 тис. грн. буде виділено із державного фонду регіонального розвитку, а 3836,006 тис. грн. складуть видатки із місцевого бюджету. Гусятинською селищною радою уже виділено співфінансування на 2021 рік у сумі - 2 млн. грн.

Мета проєкту передбачає ефективне енергозабезпечення за умови зменшення питомих витрат палива, скорочення бюджетних видатків за спожиті енергоносії, покращення температурного режиму у приміщеннях закладу дошкільної освіти, створення належних умов виховання і навчання дітей та роботи працівників, дотримання санітарних норм перебування в будівлі, поліпшення її технічного стану.

За умовами проєкту впровадження енергозберігаючих заходів передбачається без втручання в основну конструктивну схему будинку й без змін зовнішніх геометричних параметрів. Мінераловатними плитами з оздобленням кольоровою декоративною штукатуркою буде утеплено зовнішні стіни, відкоси вікон та горищного перекриття будівлі, декоративним оздобленням по системі утеплення з «екструдованого пінопласту» буде опоряджено цоколь споруди. Орієнтовний вигляд оновленого садочка – нижче на зображенні.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь