Пошук

від 26 січня 2021 року № 168 ''Про договори про міжбюджетні трансферти на 2021 рік''

Дата: 04.02.2021 14:16
Кількість переглядів: 357

 

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII СКЛИКАННЯ

ІI  СЕСІЯ

ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від  26 січня  2021 року                                                                         № 168

 

Про договори про міжбюджетні

 трансферти на 2021 рік

 

 

       Керуючись Бюджетним Кодексом України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, Гусятинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Скасувати пункти 1-4 рішення Гусятинської селищної ради від 23 грудня 2020 року №52 «Про договори між Гусятинською селищною радою та Чортківською районною радою, Копичинецькою міською радою про міжбюджетні трансферти на 2021 рік» у зв’язку із передачею Чортківською районною радою Гусятинській селищній раді КНП «Гусятинський ЦПМСД» та КНП «Гусятинська КРЛ».
  2. Затвердити договір між Гусятинською селищною радою та Чортківською районною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції з селищного бюджету районному) на суму 122 466 гривень на оплату праці з нарахуваннями працівників закладів культури в селах: Постолівка, Городниця, Самолусківці, Личківці, Сидорів та Шидлівці.
  3. Затвердити договір між Гусятинською селищною радою та Чортківською міською радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції з селищного бюджету міському) на суму 5 000 гривень на оплату комунальних послуг та енергоносіїв АЗПСМ Кривеньке, ФАП Коцюбинчики (КНП «Чортківський ЦПМСД»).
  1. Затвердити договір між Гримайлівською селищною радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 118 560 гривень на спів фінансування видатків Комунальної архівної установи «Трудовий архів Гусятинської селищної ради».
  2. Затвердити договір між Гримайлівською селищною радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 274 308 гривень на спів фінансування видатків КНП «Гусятинський ЦПМСД», з них: 158 000 грн. – покриття енергоносіїв на первинну ланку медицини Гримайлівської селищної ради, 116 308 грн. – утримання рентгенологічного кабінету амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт.Гримайлів.
  3. Затвердити договір між Хоростківською міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 586 172 гривень для:

- часткового фінансування видатків на утримання Комунальної архівної установи «Трудовий архів Гусятинської селищної ради» в сумі 51 285 грн.,

- часткового фінансування позашкільної освіти позашкільними закладами освіти Гусятинської селищної ради в сумі 260 000 грн.

- часткового фінансування інклюзивно-ресерсного центру в сумі 64 000 грн.,

- часткового фінансування КНП «Гусятинський ЦПМСД» в сумі 210 887, з них: 143 000 грн. – оплата енергоносіїв, 20 000 грн. – відпуск безоплатних ліків або на пільгових умовах, 14 887 грн. – забезпечення лікарськими засобами онкохворих, 33 000 грн. – утримання рентгенологічного кабінету.

  1. Доручити селищному голові підписати вищезазначені договори.
  2. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Гусятинської селищної ради.

 

    Гусятинський селищний голова                              Степан КАРПО

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь