Нарада щодо реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання

Дата: 04.02.2021 11:07
Кількість переглядів: 337

 

Відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради проведено інструктивно - методичну нараду щодо реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти. У заході взяли участь особи, які координують питання підготовки та проведення ЗНО на рівні закладів освіти громади.

Головний спеціаліст Олеся Фрицька ознайомила учасників наради з нормативно-правовими документами щодо забезпечення зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації 2021 року. Вона акцентувала увагу щодо вимог до реєстрації на ЗНО  створення та оформлення реєстраційної картки, формування пакету реєстраційних документів.

Також на нараді розглянуто питання про збільшення кількості навчальних предметів для складання державної підсумкової атестації та обрання максимально кількості предметів ЗНО. Проаналізовано використання двох сертифікаційних робіт з української мови/мови і літератури та з математики/математики (завдання рівня стандарту).

НАГАДУЄМО! Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року триватиме з 01 лютого до 05 березня. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для складання ДПА у формі ЗНО до 01 березня 2021 року (відповідно до наказу МОН України від 09.07.2019  № 945 «Деякі питання проведення в 2021 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти»).

Переглянути, як зареєструватися для участі в ЗНО-2021 можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=efDpwONafbc&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=sl9frLkchZ4

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь