Семінар-навчання із старостами Гусятинської територіальної громади

Дата: 27.01.2021 15:28
Кількість переглядів: 709

Фото без опису

             27 січня 2021 року під головуванням керуючого справами виконавчого комітету відбувся семінар-навчання  із старостами сіл Гусятинської громади.

             Перед присутніми виступила  Інна Дідик, виконувач обов’язків завідувача Гусятинської нотаріальної контори, яка ознайомила присутніх із алгоритмом дій щодо вчинення нотаріальних дій згідно статті 37 Закону України «Про нотаріат».

             Олег Головатий, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, акцентував увагу присутніх на те, що  приймання заяв та документів для надання усіх видів соціальної допомоги здійснюється  уповноваженою особою ОТГ безпосередньо від заявника та відповідно до Інструкції щодо порядку оформлення і ведення особових справ отримувачів усіх видів соціальної допомоги, затвердженої наказом від  Міністерства праці та соціальної політики України від 19.09.2006 року №345 (із змінами).

             Євгенія Когут, начальник відділу допомог, субсидій та соціальних компенсацій управління праці та соціального захисту населення Гусятинської райдержадміністрації, надала роз’яснення щодо прийому документів для призначення виплат та субсидій.

            Вікторія Галайко, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, інформувала про Методичні   рекомендацій  щодо  організації та забезпечення діяльності територіальної громади у сферах соціального захисту населення та захисту прав дітей, зокрема акцентувала увагу на нормативно-правове забезпечення у сфері соціального захисту населення в частині усіх видів соціальної допомоги, житлових субсидій та пільг.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь