від 21грудня 2020 року №203 '' Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, які надає КП «Благоустрій''

Дата: 30.12.2020 12:39
Кількість переглядів: 572

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 21грудня 2020 року                                                                        №203

Про встановлення тарифів на послуги

з поводження з побутовими відходами, які

надає  КП «Благоустрій

Розглянувши лист директора комунального підприємства "Благоустрій" виконавчого комітету Гусятинської селищної ради І.І.Фітькайла №158 від 10.12.2020 року про затвердження тарифів на послуги із поводження з побутовими відходами на вивезення побутових відходів, які надає комунальне підприємство "Благоустрій"для населення, бюджетних організацій, інших споживачів селища Гусятин , с. Вільхівчик, с.Суходілзгідно поданих розрахунків (на 19 аркушах),зважаючи на проведений відділом з питань фінансів та бюджету і відділом бухгалтерського обліку та звітності Гусятинської селищної ради аналіз щодо розрахунку економічно - обґрунтованих планових витрат на послуги із поводження з побутовими відходами для споживачів селища Гусятин,враховуючи, що значно зросли складові тарифу заробітна плата, вартість паливо-мастильних матеріалів, вартість запасних частин та адміністративні витрати у порівнянні із 2017 роком, коли було встановлено діючий тариф ( рішення виконавчого комітету від 30.03.2017 р. №77);

       Відповідно Постанови КМУ від 26.07.2006 року № 1010  (зі змінами та доповненнями) та наказу від 12.09.2018 р. № 239  Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, керуючись підпунктами 2 пункту "а"та пункту «б» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,виконавчий комітет Гусятинської селищної ради

             ВИРІШИВ:                                      1.Лист директора комунального підприємства «Благоустрій» від 10.12.2020 р. про встановлення нових  тарифів на послуги із поводження з побутовими відходами у зв’язку із зростанням складових тарифу (заробітна плата, паливо-мастильні матеріали, запасні частини та адміністративні витрати) згідно доданих розрахунків  взяти до відома.

2. Затвердити тариф на послуги із поводження з побутовими відходами та вивезення побутових відходів для населення  на одну особу в сумі:

- для селища Гусятин – 19,98 грн.,

- для села Вільхівчик – 9,99 грн.,

- для села Суходіл – 9,99 грн.

3. Затвердити тариф на послуги із поводження з побутовими відходами та вивезення побутових відходів на  за 1 куб.м. в сумі:

3.1. Селище Гусятин:

- для населення – 158,48 грн. (з ПДВ),

- для бюджетних організацій – 164,29 грн. (з ПДВ),

- для інших споживачів – 171,64 грн. (з ПДВ).

 

3.2. Село Вільхівчик, село Суходіл:

- для населення – 79,24 грн. (з ПДВ),

- для бюджетних організацій – 164,29 грн. (з ПДВ),

- для інших споживачів – 171,64 грн. (з ПДВ).

 

4.Зобов’язати директора комунального підприємства «Благоустрій» Фітькайла І.І. забезпечити відповідно до законодавства якість надання послуг із поводження з побутовими відходами та вивезення побутових відходів згідно  нормативів, норм, стандартів та правил.

 

5. Рахувати, що нові тарифи на послуги із поводження з побутовими відходами та вивезення побутових відходів для населення, бюджетних організацій та інших споживачів селища Гусятин, села Вільхівчик, села Суходіл такими, що вступають в силу з 01.01.2021 року.

6.Загальному відділу Гусятинської селищної ради опублікувати дане рішення на офіційному сайті Гусятинської селищної ради.                                           7.Рахувати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Гусятинської селищної ради № 77 від 30.03.2017року.                                            8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Гусятинського селищного голови ГудьВ.З.та директора КП "Благоустрій"Фітькайла І.І.

Гусятинський селищний голова                                          Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь