від 21грудня 2020 року №203 '' Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, які надає КП «Благоустрій''

Дата: 30.12.2020 12:39
Кількість переглядів: 596

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 21грудня 2020 року                                                                        №203

Про встановлення тарифів на послуги

з поводження з побутовими відходами, які

надає  КП «Благоустрій

Розглянувши лист директора комунального підприємства "Благоустрій" виконавчого комітету Гусятинської селищної ради І.І.Фітькайла №158 від 10.12.2020 року про затвердження тарифів на послуги із поводження з побутовими відходами на вивезення побутових відходів, які надає комунальне підприємство "Благоустрій"для населення, бюджетних організацій, інших споживачів селища Гусятин , с. Вільхівчик, с.Суходілзгідно поданих розрахунків (на 19 аркушах),зважаючи на проведений відділом з питань фінансів та бюджету і відділом бухгалтерського обліку та звітності Гусятинської селищної ради аналіз щодо розрахунку економічно - обґрунтованих планових витрат на послуги із поводження з побутовими відходами для споживачів селища Гусятин,враховуючи, що значно зросли складові тарифу заробітна плата, вартість паливо-мастильних матеріалів, вартість запасних частин та адміністративні витрати у порівнянні із 2017 роком, коли було встановлено діючий тариф ( рішення виконавчого комітету від 30.03.2017 р. №77);

       Відповідно Постанови КМУ від 26.07.2006 року № 1010  (зі змінами та доповненнями) та наказу від 12.09.2018 р. № 239  Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, керуючись підпунктами 2 пункту "а"та пункту «б» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,виконавчий комітет Гусятинської селищної ради

             ВИРІШИВ:                                      1.Лист директора комунального підприємства «Благоустрій» від 10.12.2020 р. про встановлення нових  тарифів на послуги із поводження з побутовими відходами у зв’язку із зростанням складових тарифу (заробітна плата, паливо-мастильні матеріали, запасні частини та адміністративні витрати) згідно доданих розрахунків  взяти до відома.

2. Затвердити тариф на послуги із поводження з побутовими відходами та вивезення побутових відходів для населення  на одну особу в сумі:

- для селища Гусятин – 19,98 грн.,

- для села Вільхівчик – 9,99 грн.,

- для села Суходіл – 9,99 грн.

3. Затвердити тариф на послуги із поводження з побутовими відходами та вивезення побутових відходів на  за 1 куб.м. в сумі:

3.1. Селище Гусятин:

- для населення – 158,48 грн. (з ПДВ),

- для бюджетних організацій – 164,29 грн. (з ПДВ),

- для інших споживачів – 171,64 грн. (з ПДВ).

 

3.2. Село Вільхівчик, село Суходіл:

- для населення – 79,24 грн. (з ПДВ),

- для бюджетних організацій – 164,29 грн. (з ПДВ),

- для інших споживачів – 171,64 грн. (з ПДВ).

 

4.Зобов’язати директора комунального підприємства «Благоустрій» Фітькайла І.І. забезпечити відповідно до законодавства якість надання послуг із поводження з побутовими відходами та вивезення побутових відходів згідно  нормативів, норм, стандартів та правил.

 

5. Рахувати, що нові тарифи на послуги із поводження з побутовими відходами та вивезення побутових відходів для населення, бюджетних організацій та інших споживачів селища Гусятин, села Вільхівчик, села Суходіл такими, що вступають в силу з 01.01.2021 року.

6.Загальному відділу Гусятинської селищної ради опублікувати дане рішення на офіційному сайті Гусятинської селищної ради.                                           7.Рахувати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Гусятинської селищної ради № 77 від 30.03.2017року.                                            8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Гусятинського селищного голови ГудьВ.З.та директора КП "Благоустрій"Фітькайла І.І.

Гусятинський селищний голова                                          Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь