Третє засідання I сесії VIII скликання Гусятинської селищної ради

Дата: 23.12.2020 16:15
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

          23 грудня 2020 року відбулося третє засідання I сесії VIII скликання Гусятинської селищної ради, на якому депутати розглянули 26 питань порядку денного.

          Голова Гусятинської територіальної виборчої комісії Михайло Пастущин

інформував присутніх, що у зв’язку із призначенням чотирьох депутатів на керівні посади в Гусятинській селищній раді,  прийнято рішення комісії про обрання нових  депутатів. Так, до Гусятинської селищної ради увійшли такі депутати: від ПП «Довіра» - Кубішин Назарій, Майданюк Марія, ПП «Європейська солідарність» - Придевус Андрій, ПП «За майбутнє» - Оплета Богдан. Новообраним депутатам вручено посвідчення.

          Найбільш важливим питанням  було затвердження бюджету селищної ради на 2021 рік. Це – основний документ, який визначатиме фінансове, господарське, соціальне, освітнє та культурне життя громади у наступному році. З проєктом бюджету  ознайомила присутніх начальник відділу з питань фінансів та бюджету Ольга Шмигельська. Депутати одноголосно прийняли рішення про затвердження бюджету на 2021 рік.

           Депутати також затвердили ряд місцевих галузевих програм, план роботи селищної ради на 2021 рік, структуру апарату Гусятинської селищної ради та її виконавчих органів на 2021 рік, внесли зміни до селищного бюджету на 2020 рік, до Плану соціально-економічного та культурного розвитку Гусятинської територіальної громади.

           Як завжди було багато земельних питань: про прийняття у власність територіальної громади земель державної власності, переліку земельних ділянок, право оренди яких планується продати через аукціон, надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою та їх затвердження, затвердження  проектів землеустрою тощо.

           Також депутати прийняли рішення про утворення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», «Гусятинська публічна бібліотека», прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Гусятинського району у комунальну власність територіальної громади Гусятинської селищної ради комунальної архівної установи «Гусятинський районний трудовий архів», комунального бюро технічної інвентаризації.

Депутати розглянули інші питання згідно порядку денного сесії селищної ради та прийняли відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь