від 11 грудня 2020 року №182 ''Про  затвердження  посадових осіб Гусятинської селищної ради з прийому документів на всі види соціальних допомог та послідуючої передачі їх в управління праці''

Дата: 16.12.2020 08:31
Кількість переглядів: 382

 

ГУСЯТИНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

Гусятинського району  Тернопільської області

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 11 грудня 2020 року                                                                                           №182

 

Про  затвердження  посадових осіб

Гусятинської селищної ради з прийому документів

на всі види соціальних допомог та послідуючої

передачі їх в управління праці

         Відповідно до Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні»,  пп.2 п.б ст34 та заслухавши керуючого справами Шмокалюка Я.З. про необхідність визначення  уповноважених осіб, які б моглипроконультувати жителів територіальної громади в кожному населеному пункті з питань надання соціальних допомог,ознайомити з переліком документів необхідних для цього,прийняти ці документи з послідуючою передачею їх в управління праці та соціального захисту населення.

Виконавчий комітетГусятинської селищної ради

                            Вирішив:

1.Затвердити старосту села Вільхівчик Чичун Оксану Іванівну уповноваженою особою при виконкомі Гусятинської селищної ради з прийому документів на всі види соціальної допомоги в жителів села Вільхівчик та послідуючу їх передачу в управління праці та соціального захисту населення.

2. Затвердити старосту сіл Личківці і Трибухівці Гаврилюк Івана Петровича уповноваженою особою при виконкомі Гусятинської селищної ради з прийому документів на всі види соціальної допомоги в жителів сіл Личківці і Трибухівці та послідуючу їх передачу в управління праці та соціального захисту населення.

3. Затвердити бухгалтера  Самолусківської сільської ради Литвин Ольгу Миколаївну уповноваженою особою при виконкомі Гусятинської селищної ради з прийому документів на всі види соціальної допомоги в жителів села Самолусківці та послідуючу їх передачу в управління праці та соціального захисту населення.

4. Затвердити старосту села Городниця Колтуцького Миколу Дмитровича уповноваженою особою при виконкомі Гусятинської селищної ради з прийому документів на всі види соціальної допомоги в жителів села Городниця та послідуючу їх передачу в управління праці та соціального захисту населення.

5. Затвердити бухгалтера Постолівської сільської ради Паньків Галину Іванівну уповноваженою особою при виконкомі Гусятинської селищної ради з прийому документів на всі види соціальної допомоги в жителів села Постолівка та послідуючу їх передачу в управління праці та соціального захисту населення.

6. Затвердити старосту сіл Суходіл,Боднарівка Галябарду Ігора Ярославовича уповноваженою особою при виконкомі Гусятинської селищної ради з прийому документів на всі види соціальної допомоги в жителів сіл Суходіл,Боднарівка та послідуючу їх передачу в управління праці та соціального захисту населення.

7 Затвердити старосту сіл Сидорів, Шидлівці Москалюка Миколу Ярославовича уповноваженою особою при виконкомі Гусятинської селищної ради з прийому документів на всі види соціальної допомоги в жителів сіл Сидорів, Шидлівці та послідуючу їх передачу в управління праці та соціального захисту населення.

8. Затвердити старосту сіл Кривеньке, Васильків Демкуру Віктора Євстахієвича уповноваженою особою при виконкомі Гусятинської селищної ради з прийому документів на всі види соціальної допомоги в жителів сіл Кривеньке, Васильків та послідуючу їх передачу в управління праці та соціального захисту населення.

9. Затвердити старосту сіл Коцюбинчики,Зелена,Босири,Сокиринці Слободян Андрія Антоновича уповноваженою особою при виконкомі Гусятинської селищної ради з прийому документів на всі види соціальної допомоги в жителів сіл Коцюбинчики, Зелена, Босири, Сокиринці та послідуючу їх передачу в управління праці та соціального захисту населення.

8. Затвердити спеціаліста першої категорії Гусятинської селищної ради Деренівську Світлану Іллівну і фахівця з соціальної роботи Галиняк Ірину Володимирівну уповноваженими особами при виконкомі Гусятинської селищної ради з прийому документів на всі види соціальної допомоги в жителів смт Гусятин та послідуючу їх передачу в управління праці та соціального захисту населення

10 Контроль за виконанням даного рішення покласти  на заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Мацко Н.С..

  Гусятинський  селищний   голова:                                      Степан  КАРПО       

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь