Пошук

Зустріч з представниками Гусятинської районної організації «Спілка Чорнобиль»

Дата: 14.12.2020 12:25
Кількість переглядів: 421

 

14 грудня, в День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, Гусятинський селищний голова Степан Карпо,  заступники  зустрілися з представниками Гусятинської районної організації «Спілка Чорнобиль».

        Андрій Вічко, голова громадської організацїі, інформував про проблеми, з якими кожен день стикаються чорнобильці, подякував керівництву за розуміння , підтримку та вручив книгу ‘’Не стихає Чорнобильський біль’’.

       «Минуло більш як 30 років з дня трагедії на Чорнобильській АЕС, а її наслідки не дають і, вочевидь, не даватимуть спокою ще багато років. Щиро дякуємо Вам, ліквідатори, за чесно виконаний громадянський обов’язок. Ви не шкодували свого життя та здоров'я у боротьбі з екологічним лихом. Сьогодні нам усім потрібно об’єднатися в ім’я продовження життя та розбудови нашої України. Бажаю всім міцного здоров’я, сили духу, родинного добробуту та впевненості у завтрашньому дні. Допомогти та підтримати чорнобильців – це наш обов’язок»» - сказав Степан Карпо.

       До 34-х роковин Чорнобильської катастрофи Гусятинською селищною радою надано матеріальну допомогу на суму 17 тис. гривень 17 постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС.

        Після зустрічі усі присутні пішли до пам’ятного знака Жертвам Чорнобиля, щоб вклонитись тим, хто врятував людство від страшної катастрофи, та запалити свічку пам’яті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь