Пошук

Засідання виконавчого комітету Гусятинської селищної ради

Дата: 11.12.2020 14:08
Кількість переглядів: 508

11 грудня 2020 року відбулося перше засідання новообраного виконавчого комітету Гусятинської селищної ради під керівництвом Гусятинського селищного голови Степана Карпа.

   На засіданні розглянули 15 питань порядку денного. Члени виконкому прийняли рішення щодо присвоєння адресного номера житлового будинку, зняття з квартирного обліку, розгляду листів Гусятинського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації», Гусятинського відділення поліції, надання матеріальної допомоги жительці села Вільхівчик, заяв громадян.

    У зв’язку з проведеними організаційними та кадровими змінами, членами виконавчого комітету підтримано проєкти рішень про затвердження посадових осіб Гусятинської селищної ради з прийому документів на всі види соціальних допомог та передачі їх в управління праці та соціального захисту населення Гусятинської РДА, покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій, затвердження складу житлово-побутових комісій при виконавчому комітеті Гусятинської  селищної ради по обстеженню житлово-побутових умов проживання жителів громади.

  Також членами виконавчого комітету прийнято рішення про встановлення плати за харчування та порядок нарахування батьківської плати у закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

  Члени виконавчого комітету розглянули та прийняли відповідні рішення про програму святкування Дня Святого Миколая, Новорічних  та Різдвяних  свят на території Гусятинської селищної ради, основні культурно - мистецькі заходи відділу культури і туризму Гусятинської селищної ради на 2021 рік, погодження перспективного плану роботи відділу культури і туризму Гусятинської селищної ради на 2021рік.

На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про затвердження корегованих тарифів на житлово-комунальні послуги з централізованого  водопостачання та водовідведення, які надає комунальне підприємство «Водоканал-сервіс» для споживачів селища Гусятин (населення, бюджетних організацій, інших споживачів).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь