Виплату допомоги на дітей ФОП – відновлено

Дата: 02.12.2020 15:22
Кількість переглядів: 405

 

З 1 вересня 2020 року було скасовано допомогу на дітей для ФОП І-ІІ груп  пов’язану з карантином,за інформацією Уряду причиною цьому стало відновлення роботи більшості ФОП та збільшення кількості громадян, які зареєструвались фізичними особами - підприємцями. 

Проте у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації з 14 по 30 листопада в Україні запроваджено карантин вихідного дня. Щоб підтримати підприємців, Уряд 25 листопада цього року прийняв постанову № 1171 «Деякі питання виплати соціальної допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям», якою відновив виплати на дітей для родин підприємців, що діяли навесні цього року.

Постанова №1171 , яка набирає чинності з 1 листопада цього року, передбачає відновити виплату допомоги на дітей з 01.11.2020 р. по 31.12.2020 р. зокрема:

  • продовжити виплату допомоги на дітей фізичним особам -підприємцям першої та другої групи платників єдиного податку, які її отримували у травні-серпні цього року, у грудні 2020 року за листопад-грудень 2020 року без подання нової заяви та необхідних документів;
  • призначити та виплатити у листопаді та грудні 2020 року допомогу на дітей фізичним особам-підприємцям першої та другої групи платників єдиного податку, які вперше звернуться за її призначенням зі заявою та необхідними документами до 15 грудня 2020 року, відповідно до Порядку виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, затвердженого постановою КМУ від 22 квітня 20р. № 329 «Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми»

 

Управління праці та соціального захисту Гусятинської райдержадміністрації

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь