Пошук

Про прийняття у комунальну власність Гусятинської об’єднаної територіальної громади з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення

Дата: 27.11.2020 08:16
Кількість переглядів: 463

Проект

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIII  СКЛИКАННЯ

І.    СЕСІЯ

ДРУГЕ ЗАСІДАННЯ

РІШЕННЯ

від  27 листопада 2020 року                                                    № 12/01-38  

Про прийняття у комунальну власність  Гусятинської 

об’єднаної територіальної громади з державної власності 

земельних ділянок сільськогосподарського призначення

 

Відповідно до статей 12, 122, 117, 148-1,  Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 15.10.2020 року № 449/2020 «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2020 № 1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», наказу Головного управління Держгеокадастру  у Тернопільській області «Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність» від 24.11.2020  № 5-ОТГ,  селищна рада  

ВИРІШИЛА:

1.Прийняти земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 621,5430 га у комунальну власність  Гусятинської  об’єднаної територіальної, згідно додатку 1.

2. Земельному відділу селищної ради (М.Стельмащук)  провести державну реєстрацію речового права та внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.         

3. Передбачити включення земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які прийняті згідно п.1 даного рішення та щодо яких не встановлено обтяження речових прав, в Перелік  земельних ділянок, право оренди на які підлягає продажу на аукціоні, передбачивши 10 відсотків від загальної кількості даних земель для передачі в межах норм безоплатної приватизації   особам, на яких поширюється дія пунктів 19 і 20 частини першої статті 6, пунктів 11-14 частини другої статті 7 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (учасникам антитерористичної операції та операції об’єднаних сил), згідно додатку 2.                 4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. 

 

Гусятинський селищний голова                                  Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь