Гусятинська громада - у "червоній" зоні

Дата: 06.11.2020 23:29
Кількість переглядів: 594

 

      Фото без опису

  На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 06 листопада 2020 року, оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. На території Гусятинського району загалом та Гусятинської громади зокрема з 00:00 год 09 листопада 2020 року встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

       З урахуванням наданих регіональною комісією ТЕБ та НС пропозицій на територіях, де встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, встановлено обмеження з переліку, визначеного постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, а саме забороняються:

          - приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів «автоконцертів»;

           - приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;

    - відвідування отримувачами соціальних, або реабілітаційних послуг установ та закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають  у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь